Ξεκίνησε να προβάλλεται η διαφήμιση με τον Αντετοκούνμπο στη Γορτυνία! (vd)

Ανήμερα των γενεθλίων του μεγάλου αθλητή του ΝΒΑ Γιάννη Αντεκούμπο έκανε πρεμιέρα το νέο διαφημιστικό spot της Protegria με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Η εταιρεία παροχής ηλεκτρινής ενέργειας επέλεξε τον γνωστό μασκετμπολίστα να υποστηρίξει το μήνυμα της διαφημιστικής της καμπάνιας με τίτλο «Να αφήσεις στο μέλλον το πιο φωτεινό σου κομμάτι».

Το γυρίσματα έγιναν τον Νοεμβρίου μέσα στο επιβλητικό ελατοδάσος του Μαινάλου, ενώ πλάνα τραβήχτηκαν και από την όμορφη Στεμνίτσα.

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Protergia, o Γιάννης Αντετοκούνμπο παίρνει για πρώτη φορά έναν ρόλο όπου δεν είναι ο υπεράνθρωπος αθλητής που όλοι ξέρουμε. Είναι ένας νέος άνθρωπος που ανησυχεί για το μέλλον και θέλει πάνω από όλα να φροντίσει αυτό το μέλλον να είναι το καλύτερο δυνατό για όλους και φυσικά για την οικογένειά του.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκει τον χρόνο για να σκεφτεί και να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του. Δίπλα στη φύση, δημιουργεί κάτι ουσιαστικό με τα χέρια του. Κάτι που έχει αξία να περάσει στην επόμενη γενιά. Και δεν είναι τόσο η κατασκευή που δείχνει το δρόμο προς το μέλλον, αλλά ο τρόπος σκέψης.

Δείτε το νέο διαφημιστικό της Protergia: