Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και μέλος της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για την καταπολέμηση του κορονοιού κ. Χαράλαμπο Γώγο φιλοξένησε την Τρίτη 30/11/21 στην Τρίπολη η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Λοιμώξεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ο καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χαράλαμπος Γώγος μίλησε στο προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης και αναφέρθηκε στο 4ο κύμα της πανδημίας που διανύουμε αναλύοντας όλα τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία.

Στην ομιλία του προς τους εργαζόμενους του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ο κ. Γώγος επισήμανε τη σημαντικότητα του εμβολιασμού στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του covid – 19, τόνισε την επικινδυνότητα της μετάλλαξης Όμικρον και διευκρίνισε ότι τα μέτρα πρόληψης θα πρέπει να τηρούνται με αμείωτη ένταση ειδικά σε δομές Υγείας όπως είναι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Την ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Γώγου παρακολούθησε ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου, ο Επιστημονικός Διευθυντής κ. Δημήτριος Λιάκος ( Φυσίατρος ), ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Νικόλαος Τσούκαλης (Καρδιολόγος ), η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Κραμποβίτη, το υπόλοιπο επιστημονικό προσωπικό καθώς και εργαζόμενοι από όλα τα Τμήματα του Κέντρου.

Αναφερόμενη στην επίσκεψη εργασίας του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας κ. Χαράλαμπου Γώγου η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς η συμμετοχή του διακεκριμένου επιστήμονα κ. Γώγου στην επιτροπή Λοιμώξεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και δηλώνει τη μεγάλη σημασία που δίνουμε στη σωστή εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων για  να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού. Η σημερινή του ομιλία στο επιστημονικό προσωπικό και στους εργαζόμενους του Κέντρου επιβεβαίωσε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο από την πλευρά των αυστηρών μέτρων που λαμβάνουμε καθημερινά για την προστασία της υγείας ασθενών και εργαζομένων και ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε τώρα που διανύουμε το 4ο και ίσως το πιο επικίνδυνο κύμα της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Γώγο τόσο για τα νέα επιδημιολογικά στοιχεία που μας παρουσίασε όσο και για το ουσιαστικό έργο που επιτελεί στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ως μέλος της Επιτροπής Λοιμώξεων”.

Δελτίο Τύπου ΚΑΑ Παλλάδιον