Απεβίωσε ο π.Κοινοτάρχης Τροπαίων Γιάννης Κουτσιαράς 

Πλήρη ημερών πέθανε ο πρώην δραστήριος Πρόεδρος της Κοινότητας Τροπαίων Γιάννης Κουτσιαράς. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την τοπική κοινωνία αλλά και τα γύρω χωριά. Λίαν καταδεχτικός, ευγενής και υπέρμετρα φιλόξενος πάντα, ετύγχανε μεγάλου σεβασμού και εκτίμησης. Ένας πραγματικός “άρχοντας” που τιμούσε τον τόπο μας.

Ως Κοινοτάρχης συνέβαλε στην επίλυση πολλών προβλημάτων των Τροπαίων. Επί θητείας του σε συνδιοργάνωση με την Παγγορτυνιακή Ένωση έγινε για πρώτη φορά το 1995 ο Αγιασμός των Υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων στη Λίμνη του Λάδωνα και έκτοτε καθιερώθηκε να τελείται κάθε χρόνο. Επιτυχημένος επαγγελματίας στην Αθήνα, μετά τη συνταξοδότησή του είχε εγκατασταθεί μόνιμα στη γενέτειρά του. Εκτός από την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν δεξιός ψάλτης στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου, όπως και μέλος του εκκλησιαστικού συμβουλίου Όμως τα τελευταία χρόνια η μοίρα τον χτύπησε άσχημα, αφού έχασε τη σύζυγό του και την κόρη του, γεγονότα που τον κατέβαλαν.

Για πάνω από 25 χρόνια ήταν ανταποκριτής της εφημερίδος «Γορτυνία», αρθρογραφώντας και αγωνιζόμενος με πείσμα για τα γενικότερα προβλήματα της Κάτω Γορτυνίας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 1 Απριλίου στις 12:00 στον Ι.Ναό Αγίου Γεωργίου Τροπαίων.

Η διεύθυνση της εφημερίδος «Γορτυνία» και οι συνεργάτες της απευθύνουν θερμά συλλυπητήρια στα ανίψια του και τους λοιπούς συγγενείς.

ΚΩΝ- ΚΑΛ