Τα αποτελέσματα των rapid tests σε Λαγκάδια και Τρόπαια

Συνεχίζονται τα καλά νέα στο πεδίο των γρήγορων τεστ ανίχνευσης του COVID-19 στη Γορτυνία καθώς, αρνητικοί βγήκαν όλοιοι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν σε Λαγκάδια και Τρόπαια.

Όπως είχε ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.gortynia.gov.gr την περασμένη Παρασκευή, εχθές Δευτέρα 22.02, κινητές μονάδες του Ε.Ο.Δ.Υ. βρέθηκαν στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λαγκαδίων (Νηπιαγωγείο και Δημοτικό), στις μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τροπαίων (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) και στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων, για την γνωστή πλέον σε όλους μας διαδικασία διεξαγωγής των rapidtests στα μέλη της κοινότητας. Εξετάστηκε το σύνολο των μαθητών και των εκπαιδευτικών καθώς και πολλοί δημότες. Για μια ακόμη φορά, όλοι οι έλεγχοι κρίθηκαν αρνητικοί από το ιατρικό προσωπικό του Ε.Ο.ΔΥ.

Μέλη της Δημοτικής Αρχής βρέθηκαν σε Λαγκάδια και Τρόπαια προκειμένου να στηρίξουν τις δράσεις του Δήμου και να ενθαρρύνουν τους συμπολίτες τους να κάνουν το τεστ. Συγκεκριμένα,ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Σταύρος Χριστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τροπαίων κ. Λεωνίδας Συριόπουλος και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Πέννυ Μπέτσα. Ενώ, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Πάικος Αναγνωστόπουλος,παρέδωσε το υγειονομικό υλικό που εστάλη από το Δήμο στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων και συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας εντός του Κέντρου.

Επίσης, ο Δήμαρχος Γορτυνίας, κ. Στάθης Κούλης, βρέθηκε κοντά στους πολίτες, συνομίλησε με τον κόσμο και συντόνισε τις δράσεις του Δήμου, από νωρίς το πρωί στα Λαγκάδια και μέχρι αργά το απόγευμα στα Τρόπαια. Μεταξύ των άλλων, δήλωσε:

«Τα αρνητικά αποτελέσματα ξεπερνούν κάθε προσωπική μου προσδοκία κι αυτό ήταν ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα για τη νέα εβδομάδα. Δηλώνω άκρως ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των συμπολιτών μου στις δράσεις του Δήμου οι οποίοι με ευσυνειδησία προσέρχονται για γρήγορα τεστ καθώς και για να εμβολιαστούν. Προχωράμε, κάνουμε αυτά που πρέπει, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και δίνουμε στο σήμερα, τον καλύτερό μας εαυτό.»   

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ