Τα παιδιά της Καρύταινας σε συνάντηση με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης

Την Πέμπτη 20 Μαϊου 2021, με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου “Κοινόν Καρυτινων”, τα παιδιά παραβρέθηκαν σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κο. Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο. Η υποδοχή του Δημάρχου και των συνεργατών του ήταν θερμή. Τα παιδιά ένιωσαν τη ζεστή φιλοξενία και με την προτροπή του Δημάρχου, εξήγησαν πως ο λόγος της επίσκεψης τους ήταν η επιθυμία τους να επισκευαστεί η παιδική χαρά στην Καρύταινα, ώστε να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα και με ασφάλεια το παιχνίδι τους. Επισήμαναν πως πρόσφατα με τη βοήθεια των γονιών τους και κατοίκων του χωριού είχαν καθαρίσει τον περιβάλλοντα χώρο, στα πλαίσια μιας εθελοντικής δράσης. Του χάρισαν ζωγραφιές και γράμματα, όπου αποτυπωνονταν τα λεγόμενα τους. Κουβέντιασαν μαζί του τι θα ήθελαν να περιλαμβάνει η νέα παιδική χαρά κι εκείνος τα διαβεβαίωσε πως είναι ήδη στα άμεσα σχέδια της δημοτικής αρχής η κατασκευή μιας νέας, ασφαλούς παιδικής χαράς στην Καρύταινα.
Μένει να επισκεφθεί το χωριό μας με τον υπεύθυνο τεχνικό ώστε να δουν από κοντά τις δυνατότητες που υπάρχουν. Συμφωνησε μαζί τους ότι η νέα παιδική χαρά θα είναι έτοιμη το συντομότερο δυνατόν.
Ευχαριστούμε τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του που με πολύ σεβασμό πρόσφεραν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία στα παιδιά και κυρίως τη δυνατότητα με θάρρος να εκφράσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.
Σας περιμένουμε στην Καρύταινα!
ΚΟΙΝΟΝ ΚΑΡΥΤΙΝΩΝ