Το Happy Traveller κάνει γυρίσματα και στη Γορτυνία!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας με τη γνωστή εκπομπή «Happy Traveller» που προβάλλεται στο ΣΚΑΙ αυτό το διάστημα περιοδεύει την Πελοπόννησο. Ανάμεσα στους σταθμούς του ήταν η Γορτυνία και η Αρκαδία. Ο ίδιος μάλιστα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε ότι η Ορεινή Αρκαδία είναι από τους πέντε αγαπημένους του ορεινούς προορισμούς της χώρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής που είναι ιδιαίτερα συμπαθής στο κοινό εντυπωσιάστηκε όμως από την επίσκεψή του στην Ιερά Μονή Προδρόμου και έγραψε στη σελίδα του:
«Αυτή η χώρα δε σταματάει ποτέ να με εκπλήσσει. Αν έπρεπε για όλη μου τη ζωή να ταξιδέψω σε μια μόνο χώρα νομίζω θα διάλεγα εύκολα Ελλάδα.. Εσείς; αν σας έλεγαν να επιλέξετε μια οποιαδήποτε χώρα για να ταξιδεύετε για όλη σας τη ζωή ποια θα ήταν; #happytraveller 

Το Μοναστήρι είναι του Τιμίου Πρόδρομου στο φαράγγι του Λούσιου στην ορεινή Αρκαδία. Η ευρύτερη περιοχή είναι πλέον με ευκολία στους πέντε αγαπημένους μου ορεινούς προορισμούς στην Ελλάδα. Αυτές οι μόνες στη συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας ήταν από τα ελάχιστα σημεία της χώρας μας που έμειναν ανυποδουλωτα κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας και κράτησαν αναμένη τη φλόγα της ελευθερίας. Η ομορφιά και η ενέργεια που έχει ο χώρος δεν λέγονται».