Υπογράφτηκε στη Δημητσάνα η σύμβαση για τα έργα του γηπέδου

Στην υπογραφή του εργολαβικού συμφωνητικού για το έργο «Βελτίωση εγκαταστάσεων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Δημητσάνας» προχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, με την ανάδοχο εταιρεία «ΓΕΝΝΑΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», το απόγευμα της Πέμπτης (17/6/2021), στο Δημαρχείο Γορτυνίας, στην Δημητσάνα.

Τον Περιφερειάρχη υποδέχθηκε θερμά ο Δήμαρχος Γορτυνίας, Στάθης Κούλης και η υπογραφή της σύμβασης έγινε με την παρουσία του Προέδρου της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΤΑΠΤοΚ, Μανώλης Σκάντζος, του Αντιπροέδρου Παναγιώτη Καμπισιούλη και του Διευθύνοντα Συμβούλου, Παναγιώτη Μαντά.

Επιπλέον, παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες, Χρήστος Λαμπρόπουλος και Άννα Καλογεροπούλου, εκπρόσωποι της Αθλητικής Ένωσης Δημητσάνας και άλλοι.

Το έργο προετοιμάστηκε από την εταιρεία ΤΑΠΤοΚ, ακολούθησε διαγωνισμός, μέσα από τον οποίο αναδείχθηκε ο ανάδοχος και μετά την υπογραφή της σύμβασης, αναμένεται άμεσα να εκκινήσουν οι εργασίες.

Ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έδωσε δημοσίως συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΤΑΠΤοΚ για το εν λόγω έργο, ενώ δεσμεύθηκε να καλυφθούν όποιες ανάγκες προκύψουν σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο, για την Γορτυνία.

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης εξέφρασε ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης, ενώ ο Πρόεδρος του ΤΑΠΤοΚ, Μανώλης Σκαντζός υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι «παραλάβαμε το έργο, χωρίς μελέτη και σε έντεκα μήνες, ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και φτάσαμε στην υπογραφή της σύμβασης. Σε πέντε μήνες από σήμερα θα υπάρχει ένα σύγχρονο γήπεδο που θα στολίζει την Δημητσάνα».

Το χρονικό διάστημα ολοκλήρωσης του έργου είναι πέντε μήνες.

Αρχικά, θα πραγματοποιηθεί εξυγίανση της υφιστάμενης χωμάτινης επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου.

Πάνω στη ήδη διαμορφωμένη επιφάνεια και αφού έχουν κατασκευαστεί τα κανάλια απορροής των ομβρίων, θα διαστρωθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας. Ο χλοοτάπητας θα είναι 5ης γενιάς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΑΠΤοΚ

Υ.Γ. Ανταπόκριση από την επίσκεψη του Περιφερειάρχη Π. Νίκα στη Δημητσάνα  στην έντυπη έκδοση της “Γορτυνίας”