Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Πυρρή

Αγαπητοί συγχωριανοί θελω να σας ενημερώσω οτι σε συνεργασία με τον πολιτιστικό μας σύλλογο εγινε ο εορταστικός στολισμός του χωριού μας που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω ολους όσους βοήθησαν σε αυτήν την διαδικασία: Τον πρόεδρο του συλλόγου μας Δημήτρη Στρίκο, τον Λουκά Καρτσαγκούλη γιο του Βαγγέλη, τον μαθητή Τάσο Αντωνόπουλο, τον εργάτη απο την Αλβανία Αρτάν, και τέλος ιδιαίτερα τον Τάκη Λευκαδίτη που βοήθησε επιπλέον στην τοποθέτηση δυο οδικών καθρεπτών, ενα στην είσοδο του χωριού απο Αγιάννη και ενα στην στροφή προς τα αμπέλια (Οι συγκεκριμένοι καθως και ένας τρίτος που ειναι στο εικονοστάσι εδόθησαν απο τον δήμο ύστερα απο αίτημα της κοινότητας).
Εύχομαι σε ολους πρωτίστως υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Ωστόσο για να απαλλαγούμε απο το βάσανο της πανδημίας που μας ταλαιπωρει εδω και αρκετό καιρό , χρειάζεται όλοι να εμβολιαστούμε χωρίς άλλες αναστολές και δισταγμούς καθως το εμβόλιο σώζει ζωές σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Καλές γιορτές με αγάπη, Ομόνοια και προσφορά για το χωριο μας που τωρα ειναι πιο πολύ αναγκαία μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές του καλοκαιριού. Οποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, περιμένω την ανταπόκριση σας.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος Γιάννης Στρίκος
Πυρρή 18-12-21
Περισσότερες φωτογραφίες
https://www.facebook.com/groups/481902265795091