20ή Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου: Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων

Λόγω διεξαγωγής του αγώνα αυτοκινήτων με την επωνυμία « 20Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ – ΖΥΓΟΒΙΣΤΙΟΥ», που διοργανώνει η Ο.Μ.Α.Ε. / START LINE, το Σάββατο (24-7-2021) και από ώρες 11.00 – 19.00 και την Κυριακή (25-7-2021) από ώρες 11.00 – 17.00, η  Αστυνομική Διεύθυνσης Αρκαδίας αποφασίζει:

1. α. Την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας και στις δύο κατευθύνσεις, στην οποία θα διεξαχθεί ο διαλαμβανόμενος στο θέμα αγώνας, κατά το χρόνο διεξαγωγής αυτού.
β. Απαγορεύεται η στάθμευση παντός είδους οχημάτων στην ανωτέρω οδό, κατά μήκος της διεξαγωγής του αγώνα, κατά το χρόνο διεξαγωγής αυτού.
γ. Των ανωτέρω απαγορεύσεων εξαιρούνται τα αγωνιστικά οχήματα που μετέχουν στον αγώνα, καθώς και τα οχήματα των διοργανωτών της εκδήλωσης και τυχόν έκτακτης ανάγκης όχημα.

2. Η απόφαση αυτή ισχύει για το Σάββατο (24-7-2021) και ώρες 11.00 – 19.00 και Κυριακή (25-7-2021) και ώρες 11.00-17.00.

– Κατά τη διάρκεια ισχύος της παρούσας, η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Δημητσάνα προς Στεμνίτσα και αντίστροφα, θα διεξάγεται είτε από την ανώνυμη δημοτική οδό στη θέση «Κεφαλάρι Αγ. Ιωάννη» είτε κατά διαστήματα από την εν λόγω οδό, ύστερα από συνεννόηση του Αλυτάρχη του Αγώνα και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γορτυνίας, όπως αντίστοιχα τα οχήματα που θα κινούνται από Δημητσάνα προς Ζυγοβίστι και αντίστροφα.

3. Η διακοπή της κυκλοφορίας στην ανωτέρω οδό, θα πραγματοποιηθεί από το Α. Τ. Γορτυνίας, σε συνεργασία με τους διοργανωτές του αγώνα, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α. Τοποθέτηση από την διοργανώτρια επιτροπή του αγώνα, της προβλεπόμενης σήμανσης, για τη διακοπή της κυκλοφορίας (προειδοποιητική – ρυθμιστική σήμανση κ.λ.π.).
β. Διάθεση από την παραπάνω επιτροπή, του απαιτούμενου προσωπικού για την ενημέρωση των οδηγών.

Αναλυτικά η απόφαση:

Click to access .pdf