3ήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας- Arcadian Tours

Με την Arcadian Tours 3ήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι – Ι.Μ. Παναγίας Προυσιώτισσα & Γοργοπόταμο.

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί από τις 15 έως και τις 17 Οκτωβρίου 2021 τριήμερη εκδρομή για το Καρπενήσι, το Μεγάλο Χωριό, την Παναγία την Προυσιώτισσα και τον Γοργοπόταμο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 15/10/2021 θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 14:30μ.μ. και θα ακολουθήσουμε την διαδρομή από Πάτρα και Αγρίνιο για να φτάσουμε στο Καρπενήσι μια πόλη ιστορική με εξαιρετικέςφυσικέςομορφιές, όπου θα γίνει και η παραλαβή των δωματίων σε κεντρικό ξενοδοχείο. Ένα ξενοδοχείο για μια άψογη διαμονή και φιλοξενία. Το απόγευμα θα περπατήσουμε στη κεντρική πλατεία της πόλης με τον μεγάλο πλάτανο και τη βρύση και θα γευτούμε τα εκλεκτά εδέσματα στις γύρω ταβέρνες.

 

ΤοΣάββατο τώρα 16/10/2021: Μετά το πρωινόαναχωρούμε για το ξακουστό και θρυλικόμοναστήρι της Παναγίας Τατάρνης, ένα μικρό περιβόλι της Παναγίας που βρίσκεται σε μια γλώσσα ξηράς στην μεγάλητεχνητήλίμνη των Κρεμαστών. Μετά το προσκύνημαμας θα αναχωρήσουμε για γειτονικά χωριά για καφέ και φαγητό και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Καρπενήσι.

Βράδυ ελεύθερο.

 

Τέλος τηνΚυριακή17/10/2021: Μετά το πρωινόαναχωρούμε για το ιστορικό και ακουστόμοναστήρι της Αρχόντισσας της Ρούμελης, της Παναγίας της Προυσιώτισσας.  Ακολουθώντας μια κλασική και υπέροχη διαδρομή, πλάι στον ποταμό Καρπενησιώτη φτάνουμε σε ένα μοναστήριπεριτριγυρισμένο από απότομους και άγριους βράχους που προκαλούν δέος και μόνο που τους ατενίζεις. Μετά το προσκύνημα συνεχίζουμε για το Μεγάλο Χωριό. Ένα χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του όρους Καλιακούδα.    Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε την διαδρομή για Γοργοπόταμο και θα επιστρέψουμε στην Τρίπολη.

 

Η τιμήσυμμετοχής είναι στα 90 Ευρώ με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων τα 40 Ευρώ.

Στην Τιμή περιλαμβάνεται:

1) Το Λεωφορείο Τρίπολη – Καρπενήσι – Τρίπολη.

2) Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι.

 

–  Επίσης  από τηνArcadian Toursέχουνπρογραμματισθεί και 2εκδρομικές δράσεις για τις 12 με 14/11/2021 στην Θεσσαλονίκη, τα Λουτρά Πόζαρ και την Ιερά Μονή Σουρωτής. Και για τις 10 με 12/12/2021 στα Τρίκαλα(ΜύλοςΞωτικών), το Περτούλι, την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα : 2710 223 614, 2710 222 560, 6988 010000. &στοwww.arcadiantours.gr.

 

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής – Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων τηςΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.