350.000 € για το έργο βελτίωσης των εγκαταστάσεων του γηπέδου Δημητσάνας

Την κατά 100.000 ευρώ αύξηση της πίστωσης του προϋπολογισμού για το έργο βελτίωσης των εγκαταστάσεων και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Δημητσάνας ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Ο τελικός προϋπολογισμός του εν λόγω έργου, μετά την αύξηση, ανέρχεται πλέον σε 350.000 ευρώ και ήδη ξεκινούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίησή του.

Εξ άλλου, η Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την κατά  550.594,51 ευρώ αύξηση του προϋπολογισμού στη για το έργο βελτίωσης της εθνικής οδού Κυπαρισσίας – Φιλιατρών – Πύλου, στο τμήμα Γαργαλιάνοι – Ρωμανός (απαλλοτριώσεις ), με τον τελικό προϋπολογισμό να διαμορφώνεται περίπου στα  2.200.000 ευρώ. Η σχετική χρηματοδότηση αφορά την εκτέλεση πράξεων απαλλοτριώσεων.

Οι αυξήσεις των πιστώσεων στα πιο πάνω έργα προέκυψαν μετά από σχετικές αποφάσεις τροποποίησης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2020, τις οποίες υπέγραψε  υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.