40ημερο Μνημόσυνο π. Χρήστου Γούτσου στην Κοντοβάζαινα

Ετελέσθη στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Κοντοβαζαίνης το 40ημερο μνημόσυνο του π. Χρήστου Γούτσου ο οποίος υπηρέτησε στο Ναό για πάνω από 30 χρόνια.

Στην Θ. Λειτουργία προσήλθαν ιερείς από τα γύρω χωριά, την Αθήνα και Πάτρα. Επιπλέον, πλήθος κόσμου, και εκτός Κοντοβαζαίνης, προσήλθε να ψάλει στον αγαπητότατο ιερέα το “Αιωνία σου η μνήμη π. Χρήστο” μαζί με τους ψάλτες Στάθη Κούλη (Δήμαρχο Γορτυνίας), Παρασκευά Δουρίδα και άλλους.

Ο π. Χρυσόστομος Ζαχαρόπουλος ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως, ο οποίος μετέφερε στους οικείους του π. Χρήστου τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Νικηφόρου και αυτός του πρωτοσύγκελου π. Ιακώβου Κανάκη, αναφέρθηκε στην ταπεινότητα, απλότητα αλλά και σοβαρότητα του εκλιπόντος. Πνευματικος του π. Χρηστου ηταν ο ηγουμενος της Μονης Τιμιου Προδρομου π. Θεοκτιστος ο οποιος ειχε δωσει και τη συμμαρτηρια του για τη χειροτονια του.  Συμφωνα με τον π. Χρυσοστομο ο ηγουμενος αυτος σπανιως εδιδε συμμαρτυριες σε υποψηφιους ιερεις. Ο π. Γεωργιος Γουτσος, ιερευς που υπηρετει στην Ι. Μ. Πατρων και υιος του εκλιποντος, ευχαριστησε μετα δακρυων για την στηριξη στον πατερα του ολα αυτα τα ετη ολους τους Κοντοβαζαινίτες και το Ίδρυμα Τσακαλου.

Μετά τη Θ. Λειτουργεία και το μνημόσυνο ετελέσθη Τρισάγιο στο μνήμα του π. Χρήστου στο γειτνιάζων κοιμητήριο.
Να έχουμε όλοι την Ευχή του π. Χρήστου Γούτσου και να δώσει ο Κύριος τέτοιους ιερείς ωσάν αυτόν.
Χαράλαμπος Κάβουρας