Με μεγάλη συμμετοχή το 9ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών στη Δημητσάνα!

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε το 9ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας. Το Τουρνουά ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο θέατρο Δημητσάνας, όμως λόγω καιρού έγινε στο Διασυνεδριακό Κέντρο, με παρουσία πλήθος κόσμου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Μαρία Τσίτουρα εκ μέρους του Δ.Σ. των Αετών Γορτυνίας και όλων των τμημάτων σε Δημητσάνα, Βυτίνα, Τρόπαια και Λαγκάδια. Μεταξύ άλλων η κα Τσίτουρα ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Γορτυνίας γιατί κ φέτος αγκάλιασε την προσπάθεια μας και στάθηκε αρωγός στην εκδήλωση αυτή. Επίσης,  ευχαριστούμε πολύ την λουξ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ, που είναι εδώ για να μας ξεδιψάσει και μάλιστα χωρίς ενοχές με την λουξ free. Ο Σύλλογός μας συγχαίρει όλα τα παιδιά που πήραν διακρίσεις σε παγκόσμιους και πανελλήνιους αγώνες και τους εύχεται να έχουν υγεία κ να πετάνε πάντα ψηλά».

Το Τουρνουά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, ο υπ. Βουλευτής Κώστας Βλάσης, o Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ Πάικος Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος Παναγιώτης Κανελλόπουλος κ.α.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι εξής ομάδες: Α.Π.Σ. ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, Α.Π.Σ. ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΡΓΟΥΣ, COMBAT TEAM TRIPOLIS, Α.Σ.ΝΙΚΟΚΛΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, Α.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΡΙΘΝΙΑΣ, Α.Σ.ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ KICK BOXING, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟ και ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΘΜΙΑΣ.