Αύριο Δευτέρα μουσική, χορός και μνήμη στο 5ο Γορτυνιακό Αντάμωμα!

Αγαπητά μέλη,
Με χαρά σας προσκαλούμε στο 5ο ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, στο Άλσος Περιστερίου.

Η φετινή διοργάνωση,  με τίτλο «Στα καλντερίμια της μνήμης»   περιλαμβάνει δύο ενότητες.
Στην πρώτη, θα γυρίσουμε το χρόνο πίσω και θα θυμηθούμε έθιμα, στιγμές καθημερινής ζωής, παραδόσεις και συνήθειες των περασμένων γενεών στα χωριά μας, μέσα από χορούς, τραγούδια και δρώμενα που θα παρουσιάσουν οι τρεις πολιτιστικοί σύλλογοι – όλοι αποτελούμενοι από μόνιμους κατοίκους της Γορτυνίας – που έρχονται ειδικά αυτό το βράδυ απευθείας από τα χωριά τους στην Αθήνα.

Στο δεύτερο μέρος, η βραδιά θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο γλέντι. Χορευτές, τραγουδιστές και κοινό θα στήσουμε όλοι μαζί μια κοινή γιορτή,  σαν να βρισκόμαστε και πάλι στο πανηγύρι του χωριού μας.

Σας περιμένουμε όλους σε μια βραδιά γεμάτη Γορτυνία και Αρκαδία για να κρατήσουμε ακόμα μια φορά αναμμένη τη φλόγα της παράδοσης του τόπου μας.

Συνημμένα θα βρείτε την αφίσα με όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.

 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
Το Δ.Σ. της Παγγορτυνιακής Ένωσης