Ο Σύλλογος Αραχωβιτών Γορτυνίας πραγματοποίησε στις 11-1-2026 τη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο απερχόμενος πρόεδρος ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ στην ομιλία του ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ που συνεργάστηκε το διάστημα της θητείας του ως πρόεδρος και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έγινε στον σύλλογο και στο χωριό (αγορά νέων γραφείων , ανακαίνιση σχολείου από τον μεγάλο ευεργέτη Α. ΜΑΡΤΙΝΟ, εργασίες συντήρησης του ξενώνα κ.α.) και πλέον δεν επιθυμεί να παραμείνει στο ΔΣ αφού ολοκλήρωσε το έργο του.
Ωστόσο, θα είναι πάντοτε κοντά στο σύλλογο να βοηθήσει όπου χρειασθεί, πλέον η σκυτάλη πρέπει να δοθεί σε νέους .Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μελών και φίλων του χωριού, αλλά και το ενδιαφέρον νέων να ενταχθούν στο νέο ΔΣ και να αποτελέσουν την συνέχεια στην επόμενη 100ετία.
Το νέο ΔΣ του συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα με :
Πρόεδρο τον ΣΩΖΩΝ ΜΑΝΩΛΕΣΣΟ
Αντιπρόεδρο την ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΟΥΣΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
Γενικό Γραμματέα τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ
Ταμία τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Δημοσίων Σχέσεων την ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΩΡΑΪΤΗ
Υπεύθυνη εκδηλώσεων την ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
Έφορο τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΜΠΟΥΝΗ
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το νέο ΔΣ του συλλόγου ανανεώθηκε από 3 νέα μέλη που έχουν την διάθεση να προσφέρουν .
ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΑΧΩΒΙΤΩΝ
Ο Σύλλογος Αραχωβιτών Γορτυνίας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του χωριού στον ετήσιο χορό που θα γίνει την Κυριακή 15-2-2026 το μεσημέρι και ώρα προσέλευσης 14:00 στο αρχοντικό του Σαράντη Φυλής 234 πλησίον της πλατείας Αμερικής τηλέφωνο 2108643554, με εκλεκτό φαγητό και πλούσιο παραδοσιακό και λαϊκό πρόγραμμα από τους καλλιτέχνες : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, ΘΑΝΟ ΜΑΤΖΙΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΟΥΒΑΛΗ, και ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΖΑΝΑ .
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κόστος για τα παιδιά που θα έρθουν στην εκδήλωση θα είναι
οικονομικό.
Θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς η παρουσία σας στην εκδήλωση του συλλόγου μας, για τα ανταμώσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.
Για κρατήσεις επικοινωνείστε με τους Χαράλαμπο Θεοδωρόπουλο τηλ : 6977297100 και Σώζων Μανωλέσσο τηλ.: 6946334895.
Εκ του ΔΣ



