Από την Αρκαδία ξεκίνησε το προεκλογικό του αγώνα ο Δημήτρης Τσιόδρας (ph)

Από την Αρκαδία, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, επέλεξε να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα και επίσημα ο Δ/ντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσίοδρας.

Όπως μας επεσήμανε ο ίδιος αυτή η επιλογή ήταν αυτονόητη, αλλά και υποχρέωση. Η επόμενη περίοδος περιλαμβάνει και άλλες συναντήσεις με Αρκάδες στην Αττική.

Η πρώτη του αυτή ομιλία όπως ήταν αναμενόμενο έγινε σε ένα συναισθηματικό κλίμα. Για τον κ.Τσιόδρα μίλησαν η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ο πρώην Υπουργός Νίκος Καλτεζιώτης και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Παναγιώτης Λιαργκόβας. Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος και άλλα στελέχη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

Με ανάρτησή ο ίδιος σημείωσε: «Προεκλογικό ξεκίνημα από την ιδιαίτερη πατρίδα μου την Τρίπολη. Με χαρά και συγκίνηση είδα συγχωριανούς, συμμαθητές από το γυμνάσιο, ανθρώπους που περάσαμε μαζί τα παιδικά κι εφηβικά μας χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την τόσο ζεστή και γεμάτη αγάπη υποδοχή τους. Μια δυνατή κι ελπιδοφόρα αρχή!».