Αποχώρηση με σοβαρές αιχμές του Γιώργου Δημόπουλου από συνδυασμό Π.Μέγα

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας Γιώργος Δημόπουλος αρχές Ιουλίου είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στην παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Παν. Μέγα. Λίγο πριν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων όμως ο ίδιος απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Σε επικοινωνία με την εφημερίδα μας ο  κ.Δημόπουλος  μας εξέφρασε την πικρία του για την συμπεριφορά προς το πρόσωπό του. Συγκεκριμένα ο ίδιος αφήνει σοβαρές αιχμές για μεθοδεύσεις από τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μέγα και κυρίως από την στενή ομάδα του, η οποία αποτελείται από 3-4  άτομα.

Σίγουρα η αποχώρηση αυτή αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα για την παράταξη του Παναγιώτη Μέγα, καθώς ο Γιώργος Δημόπουλος, Διευθυντικό στέλεχος της Alpha Bank, εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Δημοτικούς Συμβούλους στην Δημοτική Ενότητα Κλείτορος.

Δείτε εδώ και τη σχετική ανακοίνωσή του:

“Στήριξα την παράταξη του κ.Μεγα γιατί πίστεψα ότι θα είναι μια παράταξη που θα αγκαλιάσει όλους τους Γορτυνιους, θα έχει ενιαίους κανόνες προς όλους και θα σέβεται την ενότητα.

Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένα φαινόμενα που τα λόγια δεν γίνονται πράξεις.

Δεν μπορεί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να απαιτούν να είναι ένας υποψήφιος στα τοπικά των χωριών για να εκλεγεί μόνος του χωρίς συνυποψηφιους.

Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν το αποδέχεται κανένας γιατί είναι απέναντι στους όρους της Δημοκρατίας. Δηλαδη, αντί να θέλουμε να εκλέγεται ο καλύτερος βάσει την προτίμηση των πολιτών κάποιοι θέλουν να εκλέγεται ο κολλητός τους. Για όποιον καταλαβαίνει αυτό δεν είναι προς το συμφέρον της παράταξης αλλά κάποιων προσώπων. Τους ενδιαφέρει μόνο η εκλογή τους και όχι να πάρει η παράταξη την πλειοψηφία. Στεναχωριέμαι που αγωνίστηκα επί πολλές μέρες να πείσω τον επικεφαλής και τους άλλους συνυποψηφιους μου για τη θέση που δίνει προοπτική νίκης. Όπως γνωρίζετε ήδη, πολλοί άνθρωποι αποχώρησαν για τους οποίους είχα αγωνιστεί να έρθουν στην κοινή μας πορεία. Θέλω να είμαι συνεπής στις αρχές και στις θέσεις μου αλλά κυρίως στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Γι αυτούς τους λόγους δεν θα συμμετέχω στη παράταξη <<Γορτυνία που μας αξίζει >>.

Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις να υπερασπιζομαι τα συμφέροντα των ανθρώπων και του τόπου μας .”