Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Είδη πρώτης ανάγκης ( απολυμαντικά, αντισηπτικά καθώς και διάφορα είδη υγιεινής και καθαριότητας) προμηθεύτηκε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης και τα απέστειλε στους πλημμυροπαθείς της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας Θεσσαλίας..
Μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, όλα αυτά τα είδη παραλήφθηκαν από τους εντεταλμένους υπαλλήλους του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας αφού εκεί εντοπίζεται σήμερα και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Με σχετική απόφαση της Διοίκησης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εγκρίθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο διατέθηκε για την αγορά όλων αυτών των ειδών με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων και για την αντιμετώπιση των πρώτων τους αναγκών.
Τα είδη πρώτης ανάγκης αγοράστηκαν από επιχειρηματίες της Τρίπολης και με ειδική αποστολή παραδόθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Παλαμά Καρδίτσας. Εκεί συγκεντρώνονται όλα αυτά τα είδη και στη συνέχεια με ευθύνη του Δήμου Παλαμά παραδίδονται στους πλημμυροπαθείς της ευρύτερης περιοχής.

Η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ενέταξε την βοήθεια των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δείχνοντας για μια ακόμη φορά τα ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά του Κέντρου αλλά και το ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο που διαθέτει η Εταιρεία.
Αναφερόμενη στην πρωτοβουλία για αποστολή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε:

“Το μυαλό μας και η σκέψη μας είναι στη Θεσσαλία και στους ανθρώπους που δίνουν μάχες με τα νερά και τις λάσπες. Η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς ήταν από την πλευρά μας το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε σαν Κέντρο Αποκατάστασης. Ευχόμαστε γρήγορα όλοι αυτοί οι άνθρωποι να βρεθούν και πάλι στις εστίες τους με ασφάλεια και υγεία. Είμαστε σε επαφή με τους υπεύθυνους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των πληγέντων περιοχών και θα σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη όχι μόνο με υλική αλλά και με ιατρική βοήθεια. Με αυτές τις σκέψεις  στέλνω στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας τη συμπαράσταση όλων των συνεργατών μου στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και τους εύχομαι καλή δύναμη”