Απρεπείς χαρακτηρισμοί κατά Παναγιώτη Μέγα – Η απάντησή του

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε εχθές μια πολύ προσβλητική ανάρτηση για το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Μέγα με αφορμή τις εκλογές, καθώς του ευχόταν “καλοφάγωτη η σύνταξη και καλά στερνά”. Το σχόλιο, το οποίο αναρτήθηκε σε γνωστή γορτυνιακή ομάδα στο fecbook, δικαιολογημένα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τους απρεπείς αυτούς χαρακτηρισμούς.

Ο κ.Μέγας με ένα λιτό σχόλιο απάντησε: “Ως υποψήφιος Δήμαρχος, δεν θα πω ψέματα, δεν θα υποσχεθώ πράγματα που δεν γίνονται. Αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι Γορτύνιος και με πολλή χαρά μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μου στους πολίτες του δήμου μας. Οι ενεργοί πολίτες δεν αποσύρονται κατά την συνταξιοδότησή τους, εν αντιθέσει έχουν μεγάλη εμπειρία και διαθέσιμο χρόνο για να αφιερωθούν στα κοινά.”

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΦ. «ΓΟΡΤΥΝΙΑ»: Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών συνιστούμε σε όλους να υπάρξει μια ήρεμη προεκλογική περίοδο, χωρίς ακραίες και προσβλητικές τοποθετήσεις, που πυροδοτούν ένα τοξικό κλίμα, το οποίο στο τέλος θα αποβεί σε βάρος του τόπου μας.