Μετά τη σπουδαία επιτυχία του Μανόλο Καραλή, του Γορτυνιακής καταγωγής αθλητή που με άλμα επί κοντώ στα 6,08 μ. έγινε ο τέταρτος καλύτερος όλων των εποχών παγκοσμίως, ένα ακόμη Γορτυνοτόπουλο μάς έκανε περήφανους!
Ο λόγος για τον Θοδωρή Π. Σκούρο από την Τουθόα (Τσίπολη), ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με άλμα στα 7,52 μ. στο μήκος. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάκριση της αθλητικής του πορείας έως σήμερα στην κατηγορία των ανδρών, με τον Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου να κατακτά την πρώτη θέση με 8,12 μ.
Στο βάθρο ανέβηκαν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, ο Θεόδωρος Σκούρος (Αθηναϊκός Όμιλος Αθλητισμού) με 7.52 (0.9) και ο Αντώνης Στυλιανίδης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) που πέτυχε επίσης 7.52 (2.3), αλλά είχε χειρότερη δεύτερη προσπάθεια. Ο Σκούρος τον προσπέρασε με το τελευταίο άλμα του αγώνα, στα 7.33 (-0.9)!
Θερμά συγχαρητήρια στον Θοδωρή για την επιτυχία του, Η Γορτυνία τον καμαρώνει!




