Δύο μετάλλια για την Γορτύνια Ρίνα Κανελλοπούλου στο Παγκράτιο άθλημα!

Στην κορυφή του κόσμου σκαρφάλωσε η Γορτύνια αθλήτρια Ρίνα Κανελλοπούλου, από Λυκούρεσι. Χρυσό και Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκράτιο άθλημα, που έλαβε χώρα στην Αγία Βαρβάρα Αττικής στις 17-18-19 Φεβρουαρίου 2023. Η Ρίνα είναι η κόρη του δασκάλου μας Δημήτρη Κανελλόπουλου , στους Αετούς Γορτυνίας . Θερμά συγχαρητήρια από όλους μας γι αυτή την τεράστια διάκριση και επιτυχία.

Η ίδια μας δήλωσε: “Ευχαριστώ το Θεό που μου χαρίζει υγεία να αγωνίζομαι, ευχαριστώ τον μπαμπά και την μαμά που με στηρίζουν, ευχαριστώ τους προπονητές μου Μπέκα Μιχάλη και Κάτια Κανελλοπούλου που με καθοδηγούν σε όλες μου τις στιγμές στην αγωνιστική μου προσπάθεια, και τέλος ευχαριστώ όλους τους συναθλητές μου που με βοηθούν στην εξέλιξη μου. Φυσικά δεν ξεχνώ και τον δάσκαλο Φελούρη Γιάννη.” Αξίζει να τονίσουμε τη συμμετοχή Αυστραλίας και Αμερικής με πολυάριθμη συμμετοχή αθλητών υψηλού επιπέδου.

Ο πατέρας και προπονητής της παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ρίνας Κανελλοπούλου, Δημήτρης Κανελλόπουλος, δήλωσε: “Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος και με τους δύο ρόλους που αναγκαστικά είχα σε αυτή την επιτυχία. Για εμένα ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι της πεμπτουσίας της ζωής. Η προσπάθεια και ο στόχος μου εξακολουθεί να εστιάζει στα παιδιά της Γορτυνίας και όχι μόνο. Η δέσμευση μου είναι να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και η προπόνηση ώστε ο δρόμος που άνοιξε η Ρίνα να έχει ανάλογες συγκινήσεις και συνέχεια. Ως προπονητής χίλια μπράβο για τον αθλητή Φαρμάκη Αποστόλη και τον προπονητή του Μπέκα Μιχάλη του συλλόγου Α.Π.Σ Άρτεμις Άργους γιατί είναι επίσης τεράστια επιτυχία η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του Χάλκινου μεταλλίου. Εύχομαι και στον σύλλογο του Άργους ανάλογη συνέχεια.”

Μαρία Τσίτουρα – Καζά