Ενημερωτική συνάντηση «Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης στην οικογένεια» στη Δημητσάνα

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη» – ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Δημητσάνας και με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας διοργάνωσαν ενημερωτική συνάντηση με θέμα:

«Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης στην οικογένεια».

Ομιλήτρια ήταν η κα Σίδερη Ιωάννα, Ψυχολόγος, Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο που συστεγάζονται το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Δημητσάνας την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και ώρα 17:30 μ.μ. – 19:30 μ.μ.

20220601 180021

Την ίδια ώρα υλοποιήθηκε εργαστήρι για τους/τις μαθητές/τριες των οποίων οι γονείς συμμετείχαν στη συνάντηση. Ο τίτλος του εργαστηρίου ήταν: «Το χαλί των συναισθημάτων: αναγνωρίζοντας και εκφράζοντας συναισθήματα».  Το εργαστήριο συντόνισαν η κα Θεοδωροπούλου Φωτεινή, Κοινωνιολόγος και η κα Πράσινου Ευαγγελία,  Κοινωνική Λειτουργός.

20220601 180240

Επιστημονικά Υπεύθυνη: Μπεντεβή Αναστασία, Κοινωνιολόγος.

Ευχαριστούμε πολύ τους συμμετέχοντες γονείς, εκπαιδευτικούς και μέλη της τοπικής κοινωνίας! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα Πέννυ Μπέτσα, αρμόδια σχολικών θεμάτων του Δήμου Γορτυνίας, που συνέβαλε ενεργά στη διοργάνωση της ενημερωτικής συνάντησης, καθώς και στις ομιλήτριες του Κέντρο Πρόληψης. Η συνάντηση έληξε με υπόσχεση για περαιτέρω συνεργασία και συνδιοργάνωση περισσότερων δράσεων μεταξύ του σχολείου και του Δήμου Γορτυνίας με το Κέντρο Πρόληψης από το νέο σχολικό έτος.

 20220601 193739Δημοτικό Σχολείο Δημητσάνας

blogs.sch.gr