Επαναλειτουργεί το Μικροβιολογικό Εργαστήριο στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας – Πρόγραμμα αιμοληψιών

Ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας επαναλειτουργεί το Μικροβιολογικό Εργαστήριο με πλήρη εξοπλισμένα καινούρια Μικροβιολογικά Μηχανήματα. Πραγματοποιούνται όλες οι Αιματολογικές, Βιοχημικές και Ορμολογικες Εξετάσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την 6 Υ.Π.Ε και το Διοικητή της Περιφέρειας αυτής Γιάννης Καρβέλης για την βοήθεια επαναλειτουργίας του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας. Η επαναλειτουργία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου με πλήρη εξοπλισμένα καινούρια Μικροβιολογικά Μηχανήματα. Πραγματοποιούνται όλες οι Αιματολογικές, Βιοχημικές και Ορμολογικες Εξετάσεις.

Το πρόγραμμα αιμοληψιών έχει ως εξής: Δευτέρα -Τετάρτη και Παρασκευή και ωρες από 8:00-10:00 π.μ. Με συννενόηση και με το θεράπων ιατρός του κάθε ασθενούς! Πρίν εισέλθετε για αιμοληψία παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με το Κέντρο Υγείας στο παρακάτω τηλέφωνο 2796031401 (Υπεύθυνη Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Καλδή Νίκη) για τυχόν κάποιας αλλαγής στο πρόγραμμα εξετάσεων.

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ