“Επιμένουμε Ελλάδα” – “Επιμένουμε Γορτυνία”!

gortynia menoume ellada3

 

H Γορτυνία στις 7 Αυγούστου πρωταγωνίστησε στη γνωστή ταξιδιωτική εκπομπή «Επι_Μένουμε Ελλάδα» που προβάλλει τον τουρισμό και στηρίζει την περιφέρεια και τα ελληνικά προϊόντα. Σε αυτήν την εκπομπή καλεσμένη ζωντανά στο στούντιο ήταν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού της Γορτυνίας κα Μαρίνα Διαμαντοπούλου, που είχε την ευκαιρία να προβάλλει τη Γορτυνία και τις ομορφιές της και να προσκαλέσει τους τηλεθεατές να επισκεφθούν αυτόν τον μοναδικό τόπο.

gortynia menoume ellada3Η κα Διαμαντοπούλου μίλησε για την αναβίωση του παραδοσιακού Αλωνίσματος, που διοργανώνεται για 16η χρονιά στο Βαλτεσινίκο, ενώ παράλληλα παρουσίασε και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από το Δήμο Γορτυνίας μέσα στον Αύγουστο. Εκδηλώσεις με μεγάλη ποικιλία, που όλες έχουν κάποιο χαρακτήρα, όπως λαογραφικού ή αθλητικού περιεχομένου αλλά και μουσικές βραδιές. (Πολιτιστικό Καλοκαίρι στη Γορτυνία!)

Ανάμεσα σε αυτές είναι και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, όπως το 4ο Έθνικ Φεστιβάλ Δήμου Γορτυνίας, το 2ο Φεστιβάλ Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας στη Βυτίνα, το 2ο Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα με σημαντικούς μουσικούς και το 4ο Φεστιβάλ “Μάνα Γη” στην Ηραία.

Τέλος στους παρουσιαστές προσφέρθηκαν εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, όπως ρίγανη, μέλι, τυροκομικά, ζυμαρικά και γλυκά, που μοσχομύρισαν το στούντιο!

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή στον παρακάτω σύνδεσμο (από το 10:20 και μετά)

http://webtv.nerit.gr/katigories/psixagogia/07avg2014-epimenoume-ellada/