Η απάντηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου σε Βαγγέλη Γιαννακούρα

Στην πρωινή ανακοίνωση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα εναντίον του Βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο ίδιος απάντησε ως εξής:

“Εδώ κ πολλούς μήνες σιωπώ στις αθλιότητες του κ. Γιαννακούρα και του συστήματος του Σουλτάνου, του οποίου είναι εκπρόσωπος.

Έκαναν τα πάντα για να χάσω γιατί έτσι πίστευαν θα μπορούσε το πασοκ να στηρίξει Τατουλη .

Ακόμη και πριν 20 μέρες σε σύσκεψη που έγινε στο πασοκ παρουσία του Γραμ της ΚΕ ο κ Γιαννακούρας μας έλεγε ότι πρέπει να στηριχτεί ο κ Τατούλης.

Τους απάντησε όμως ο Αρκαδικός λαός με την ετυμηγορία του.

Όσο για υπόλοιπα:

1. Το 2010 όταν το ΠΑΣΟΚ (είχα δηλώσει εγώ και ο Μπεγλιτης δημόσια την αντίθεση μας) επέλεξε τον κ. Τατούλη, για την Αρκαδία είχε προτείνει άλλο αντιπεριφερειάρχη, αλλά ο κ. Τατούλης επέλεξε τον κ. Γιαννακούρα, άρα δεν ήταν επιλογή ΠΑΣΟΚ, αλλά του κ Τατούλη.

2. Το 2019 η Φώφη Γεννηματά πρότεινε στον κ. Γιαννακούρα να είναι επικεφαλής στην περιφέρεια αλλά επέλεξε τον κ. Τατούλη.

Πράγματι δεν ήταν στην πλατεία Αγ. Βασίλη να γλεντάει τη νίκη του κ. Βλάσση (εκεί ήταν ο συναδελφός του περιφερειακός Σύμβουλος- μάλλον δεν διάβασε σωστά τα γραφόμενα) ήταν στην περιφέρεια και «έκλαιγαν» που έχασε η κα Εύη Τατούλη.

Οι υπόλοιπες δηλώσεις είναι στο παρακάτω δημοσίευμα και τις έχει κάνει ο ίδιος.

Δεν έχω βρει διάψευση του δημοσιεύματος!

Αποδέχτηκε ως αντιπεριφερειάρχης και δεν αντέδρασε, να εκλεγεί από την παράταξη Τατούλη ο μάρτυρας υπεράσπισης του αρχηγού της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης μαζί με την παράταξη της ΧΑ συνήγορος του πολίτη της περιφέρειας.

Περιμένω από τον κ. Γιαννακούρα πότε θα του δώσει άδεια ο Σουλτάνος για να κάνει μια δημόσια δήλωση υπέρ του Υποψ περιφερειάρχη που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ .

Με το γιουσουφάκι του Σουλτάνου δεν θα ξανά ασχοληθώ, όσο και αν χτυπιέται.

Τα λέμε σε 4 χρόνια στις εθνικές εκλογές, θα είμαι, 52 ετών.”