Στη Δημητσάνα, την καρδιά της Γορτυνίας, θα φιλοξενηθεί από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου 2025 το Πανελλήνιο Συνέδριο Αθλητικού Τύπου. Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) σε συνεργασία με τον αντίστοιχο Σύνδεσμο της Κύπρου και αναμένεται να αποτελέσει κορυφαίο γεγονός στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.
Στο συνέδριο, που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας, θα συμμετάσχουν 50 περίπου Σύνεδροι, γνωστοί αθλητές και αντιπροσωπείες διεθνών Ενώσεων, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού.
Σημειώνεται ότι το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ γορτυνιοκρατείται! Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Βαγγέλης Ιωάννου, που ανέλαβε το τιμόνι του ΠΣΑΤ πριν από λίγους μήνες, κατάγεται από το Μπουλιάρι Περδικονερίου (το γένος Τσίρμπα). Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, είναι από το Βυζίκι, όπου έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συνδέσμου επί σειρά ετών. Παράλληλα, στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχει και ο Νίκος Τσιώνης από το Χρυσοβίτσι.
Το συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει ευκαιρία για την προβολή της Δημητσάνας και της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας, καθώς οι συμμετέχοντες και οι προσκεκλημένοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και τη φυσική ομορφιά της περιοχής.




