Η “Γορτυνία” και σε ηλεκτρονική μορφή!

Στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής και κατόπιν επθυμίας αρκετών συνδρομητών, η εφημερίδα «Γορτυνία» απαντά με τη δυνατότητα διανομής της και σε ηλεκτρονική μορφή. Αυτό είναι εφικτό μέσω του Ηλεκτρονικού Περιπτέρου που κατασκεύασε η Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού Τύπου* (Ε.Δ.Ι.Π.Τ.) για τα μέλη της.

  • Πως λειτουργεί το Ηλεκτρονικό Περίπτερο

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί το διαδικτυακό τόπο της Ε.Δ.Ι.Π.Τ. στο www.edipt.gr και στο Ηλεκτρονικό Περίπτερο να αναζητήσει τη «Γ» και να εγγραφεί συνδρομητής της. Για να έχει ηλεκτρονική πρόσβαση στα φύλλα της «Γ», θα πρέπει πρώτα να πληρώσει διαδικτυακά την ετήσια συνδρομή. Οι συναλλαγές στο Περίπτερο γίνονται μέσω του παγκόσμιου δικτύου πληρωμών PayPal, ενός από τους πιο ασφαλείς τρόπους για Online πληρωμές.

  • Ανάγνωση ψηφιακής έκδοσης

Στη συνέχεια ο ενδιαφερόμενος μπορεί κάθε μήνα να τη διαβάζει σε όποια συσκευή διαθέτει. Οι συσκευές αυτές μπορεί να είναι οποιοσδήποτε σταθερός (desktop) ή φορητός (laptop) υπολογιστής, συσκευές ανάγνωσης (eReader), tablet pc, ipad ακόμα και smart phones (Iphone και Android).

Τα αρχεία διατίθενται σε μορφή AdopePDF και ενσωματώνουν τεχνολογία DRM (Digital Right Management), που είναι ειδικά σχεδιασμένη για ψηφιακές εκδόσεις, προσφέροντας ένα εύχρηστο περιβάλλον για την ανάγνωση ψηφιακών εκδόσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.edipt.gr/eshop/

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

1) Η ετήσια συνδρομή για την έντυπη αποστολή της εφημερίδος δεν δίνει τη δυνατότητα και σε ελεύθερη πρόσβαση στην ηλεκτρονική μορφή, καθώς κάτι τέτοιο δεν υποστηρίζεται από τον πάροχο, αφού αυτός έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει την εφημερίδα μόνο σε αυτούς που έχουν πληρώσει διαδικτυακά στην ιστοσελίδα της Ε.Δ.Ι.Π.Τ. μέσω του Ηλεκτρονικού της Περιπτέρου. Συνεπώς ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει από μόνος αν επιθυμεί πλέον να είναι συνδρομητής μόνο για την ηλεκτρονική μορφή ή αν θέλει να συνεχίσει να λαμβάνει τη «Γ» ταχυδρομικώς στο σπίτι του.

2) Χαμηλότερη συνδρομή: Η ετήσια συνδρομή για την ηλεκτρονική ανάγνωση της «Γ» ανέρχεται στο ποσό των 20ευρώ, αντί των 30ευρώ που είναι για την έντυπη μορφή, λόγω της μείωσης του κόστους έκδοσής της (κυρίως τα ταχυδρομικά έξοδα).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΓΟΡΤΥΝΙΑ”

 

* Η Ε.Δ.Ι.Π.Τ. είναι η δεύτερη παλαιότερη Δημοσιογραφική Οργάνωση της χώρας μας με έτος ίδρυσης το 1939. Γενικός Γραμματέας της Ένωσης είναι ο ιδρυτής της εφημερίδος μας Κωνσταντίνος Καλύβας. Στους καταλόγους των μελών της συμπεριλαμβάνονται 280 επαγγελματίες Εκδότες – Δημοσιογράφοι, που εκδίδουν εφημερίδες και περιοδικά πανελλαδικά.