Η κοπή της πίτας της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής (ph)

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 έγινε, μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας  , η κοπή της πίτας της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής στην αίθουσά της στην Αθήνα, με τη ζεστή παρουσία πολλών συμπατριωτών αλλά και φίλων της.

Στην αρχή της εκδήλωσης η Γενική Γραμματέας  Βούλα Φιλιππάκου χαιρέτησε τους παριστάμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Πρόεδρος Ουρανία Αναγνωστοπούλου, η οποία, αφού τόνισε τη μεγάλη απουσία του αείμνηστου Πρόεδρου της Ένωσης Φώτη Τούντα, αναφέρθηκε στην εβδομηντάχρονη πορεία και προσφορά της Ένωσης ως συνεκτικού δεσμού των Τριπολιτών της Αττικής μεταξύ τους αλλά και με την γενέτειρα πόλη  και επισήμανε τις παρεμβάσεις που έγιναν κατά καιρούς  από την Ένωση προς όφελος της Τρίπολης Αναφορικά με το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, παρέθεσε την απόφασή του για συνέχεια της ενότητας της Ένωσης , για διεύρυνση του αριθμού των μελών της, για την εξωστρέφεια της καθώς και για κάθε είδους συμπαράσταση και δραστηριοποίησή της , σε όποιο επίπεδο χρειαστεί, στα θέματα – προβλήματα της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

Τέλος, ευχαρίστησε τα Αρκαδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά για την εξαιρετική συνεργασία .

Στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές Αρκαδίας Κ.Βλάσης, Γ. Παπαηλιού και Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Εμμ. Σκαντζός, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κων.Τζιούμης και ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγ. Γιαννακούρας.Επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δάφνης – Υμηττού και εκδότης της εφημερίδας Αρκαδικοί Ορίζοντες Δημ. Γιαννακούρας, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Αττικής Φωτεινή Δαλιάνη , η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Τρίπολης Αντ. Γιαννούλη, ο πολιτευτής Αρκαδίας Χρ. Στάικος, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικός Ομοσπονδίας Ελλάδος Β. Γιαννακάκος και αρκετοί Πρόεδροι και εκπρόσωποι αρκαδικών συλλόγων.

Την εκδήλωση συνόδευσε  στο πιάνο ο Δημ. Χριστοδούλου, που ενθουσίασε με το ποιοτικό του πρόγραμμα και τη μουσική του δεινότητα.