Ημέρα Καριέρας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι η Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της επαφής των φοιτητών και των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, διοργανώνει φέτος Ημέρα Καριέρας την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024.

Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι από 20 εταιρείες θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Τρίπολη, φέρνοντας μαζί τους ανοικτές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, και θα συναντηθούν με φοιτητές και αποφοίτους μας. Ενδεικτικά, κάποιες από τις εταιρείες που συμμετέχουν φέτος στην Ημέρα Καριέρας είναι οι εξής: ΟΤΕ Όμιλος Εταιρειών, Interamerican, WinMedica, Space Hellas, κ.α.  Για τον πλήρη κατάλογο των εταιρειών μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης: https://careerday.fet.uop.gr/

Η εκδήλωση Ημέρα Καριέρας στη Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα περιλαμβάνει σεμινάρια, ιστορίες αποφοίτων, συναντήσεις και συνεντεύξεις εκπροσώπων των εταιρειών με φοιτητές και αποφοίτους, και συλλογή  βιογραφικών των φοιτητών και των αποφοίτων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους μελλοντικούς πιθανούς εργοδότες τους.

Ημερομηνία: Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, 10:00 – 16:00

Τόπος: Βιβλιοθήκη/Φουαγιέ (πάνω κτήριο), Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας, Τρίπολη

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε φοιτητές κι αποφοίτους διαφόρων τμημάτων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μιλήσουν με εταιρείες συναφείς με τα αντικείμενα της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, της διοίκησης, της οικονομίας, κλπ..

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Πατήστε λήψη