Κοντά στη Βυτίνα τo ριάλιτι επιβίωσης “Η Φάρμα”!

Ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι επιβίωσης, η ΦΑΡΜΑ, θα προβάλλεται από το Σεπτέμβριο στο STAR.  Στην τελική ευθεία έχει μπει ήδη η προετοιμασία του νέου παιχνιδιού, ενώ στον «αέρα» του καναλιού «τρέχει» ήδη το τρέιλερ συμμετοχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η τοποθεσία έχει βρεθεί και είναι στην Ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα σε μια μεγάλη έκταση έξω από τη Βυτίνα. Η ιδιοκτησία ανήκει σε ιδιώτες. Συνεργάτες από την εταιρεία παραγωγής έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές την περιοχή και είναι σε επαφή με τους ιδιοκτήτες. Εκκρεμούν κάποιες αδειοδοτήσεις από την πλευρά του Δήμου. Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το ριάλιτι και συγκεκριμένα η «Green Pixel Productions S.A.» ήδη έχει αποστείλει σχετικό αίτημα στο Δήμο Γορτυνίας. Ο Δήμος και ο Δήμαρχος Ε. Κούλης είναι σε επικοινωνία μαζί τους προκειμένου να συνδράμουν όπου χρειαστεί. Το θέμα μάλιστα συζητήθηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας.

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι αναμένεται για άλλη μια φορά να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να καταγράψει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι συμμετέχοντες θα αναμετρηθούν με τη φύση αλλά και με τον εαυτό τους. Στο βιωματικό αυτό ταξίδι οι συμμετέχοντες θα καλούνται καθημερινά να ανταποκριθούν σε αποστολές/ δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής.

@ Εφημερίδα «Γορτυνία»- e-.gortynia.gr