Κοπή βασιλόπιτας και αρχαιρεσίες του Συλλόγου Απανταχού Λυκουρεσιωτών «Η Ζωοδόχος Πηγή» (ph)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου, η κοπή της βασιλόπιτας και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Απανταχού Λυκουρεσιωτών «Η Ζωοδόχος Πηγή» στο Atelier Coffee nuts & more στο Περιστέρι.
Η προσέλευση των πατριωτών ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική! Αυτό, βέβαια που χαροποίησε όλους μας ιδιαίτερα ήταν η παρουσία νέων!
Ήταν μία ευκαιρία να δούμε συγχωριανούς μας που είχαμε καιρό να συναντήσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές και νέα.
Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για εκείνους που δεν είναι πια κοντά μας.
Έπειτα τοποθετήθηκε το απερχόμενο συμβούλιο, η νέα μας πάρεδρος Ρίνα Κανελλοπούλου, αλλά και παρευρισκόμενοι πάνω σε αρκετά θέματα, όπως την ασφάλεια των κατοικιών του χωριού, τη βελτίωση του νέου δρόμου Λυκούρεση – Δημητσάνας, την καλύτερη διοργάνωση των εκδηλώσεων του καλοκαιριού, τη μεγαλύτερη συμμετοχή νέων στις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Στις αρχαιρεσίες υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά ήταν:
1. Αποστολόπουλος Αναστάσιος
2. Ασημακόπουλος Γεώργιος
3. Κανελλόπουλος Δημήτριος
4. Καραφίλη Μαρία
5. Κομνηνός Κωνσταντίνος
6. Κουμουτσάρης Ιωάννης
7. Λαμπρόπουλος Ιωάννης
8. Φωτόπουλος Αναστάσιος
Για την εξελεγκτική επιτροπή:
1. Κομνηνός Γεώργιος
2. Κομνηνός Νικόλαος
3. Κομνηνός Σπυρίδων
Μετά τη συγκρότηση των εκλεγμένων μελών σε σώμα, θα υπάρξει η σχετική δημοσίευση.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης και ο Αντιδήμαρχος Δημήτριος Μπόρας. Ο Δήμαρχος, στη σύντομη και περιεκτική ομιλία του, υπογράμμισε ότι θα είναι πάντα δίπλα στο χωριό μας και στην πάρεδρο Ρίνα Κανελλοπούλου η οποία ήταν και η τυχερή της ημέρας, αφού κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας!!!
Πατριώτες και φίλοι, η σημερινή εκδήλωση ήταν, κατά γενική ομολογία, άρτια οργανωμένη από τον Σύλλογο και με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή! Ας είναι, λοιπόν, αυτό το νέο ξεκίνημα δυναμικό και ελπιδοφόρο, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού, που θα μας φέρει, νέους και όχι τόσο νέους, πιο κοντά εδώ στην Αθήνα, αλλά και στο χωριό μας στις αργίες και το καλοκαίρι. Και ας βάλουμε στόχο, του χρόνου να χρειαστούμε μία πολύ μεγαλύτερη αίθουσα για τη συνάντησή μας. Με χορό και τραγούδια, όπως ξέρουν μόνο οι Λυκουρεσιώτες να διασκεδάζουν.