Τη Δευτέρα ξεκινά «Η Φάρμα» από τη Γορτυνία- Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, κάνει πρεμιέρα το γνωστό ριάλιτι «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση από την οθόνη του  STAR.

Το γνωστό ριάλιτι γυρίζεται στη Γορτυνία και συγκεκριμένα σε μια μεγάλη έκταση στο Μαίναλο, έξω από τη Βυτίνα και μετά το χωριό Ελάτη. Η ακριβής τοποθεσία λέγεται Παλαιοχώρι Ελάτης, κοντά στο Μνημείο Μάχης των Κανελλακίων. Όπως μάλιστα πληροφορούμαστε η εταιρεία παραγωγής έχει κλείσει αρκετά καταλύματα της Βυτίνας, αλλά και της γύρω περιοχής για τους συνεργάτες της μέχρι τέλος Νοεμβρίου!

Στο trailer της πρεμιέρας ο  Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι αποφασισμένος να αναμετρηθεί με την ελληνική ύπαιθρο και να την… κατακτήσει, παρά τις όποιες αντιξοότητες, με το τραγούδι στα χείλη, διατηρώντας πάντα το χιούμορ του, που έχει δημιουργήσει δική του «σχολή»!

Το γύρισμα του trailer πραγματοποιήθηκε στην αυθεντική ΦΑΡΜΑ όπου και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι παίκτες που θα συμμετέχουν.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Λίγα λόγια για το ριάλιτι:

Στο trailer της πρεμιέρας ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι αποφασισμένος να αναμετρηθεί με την ελληνική ύπαιθρο και να την… κατακτήσει, παρά τις όποιες αντιξοότητες, με το τραγούδι στα χείλη, διατηρώντας πάντα το χιούμορ του, που έχει δημιουργήσει δική του «σχολή»!

Στην καρδιά της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, η «Φάρμα» προσκαλεί τολμηρούς άντρες και γυναίκες να αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης, για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση!

Οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις, που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις.

Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης.

Ο κάθε παίκτης αναμετριέται με τον εαυτό του, αλλά είναι απαραίτητο να αναμετρηθεί και με τους γύρω του. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι, οι παίκτες καλούνται καθημερινά να ανταποκριθούν σε αποστολές – δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, αντοχής και δεξιότητας. Μόνο έτσι θα κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο, ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική, που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη «Φάρμα», αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!