Με επιτυχία στέφθηκε το πανηγύρι στο Ράφτη! (ph)

Το Σάββατο 29 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι στην πλατεία του χωριού μας από την Αδελφότητα Ραφταίων όπου τα μέλη του Δ.Σ. έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που παρευρέθηκε. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσής μας:
– τον δήμαρχο κο Ευστάθιο Κούλη για την ουσιαστική τους βοήθεια στην οργάνωση του,
–  τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ράφτη κο Μητρόπουλο Γεώργιο για οτιδήποτε του ζητήθηκε,
– τον Ηλία Αγγελακόπουλο για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου του και του εξοπλισμού του,
– τον Δημήτρη Ασημακόπουλο για την προσφορά κρέατος και την συνεχή βοήθεια του,
– τον Δαμόπουλο Γεώργιο για την προσφορά κρασιού,
– τον Νικολόπουλο Νίκο για την προσφορά τυριών και τον συντονισμό των υπόλοιπων εργασιών του Δ.Σ.
– τον Μητρόπουλο Ιωάννη (Μωσαικό) για την προσφορά του.
Πάνω από όλα ευχαριστούμε όμως όλους τους συγχωριανούς μας, τους φίλους από τα γύρω χωριά (Αγάλω, Μπαρδάτσι, Βλόγγο, Ζάτουνα, Παλούμπα, Ψάρι, Λυσσαρέα, Λουτρά κ.α.) καθώς και τη νεολαία μας για τη συμμετοχή τους με το κέφι τους στην όμορφη αυτή βραδιά κι ελπίζουμε να περάσετε όμορφα και του χρόνου να είμαστε πάλι μαζί. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο συμπατριώτης μας και δωρητής Peter Ντάβος (Πάλλας) που ήρθε από το μακρινό Ντουμπάι, ο αντιδήμαρχος κος Χριστόπουλος Σταύρος και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης κος Αγγελακόπουλος Παναγιώτης.
Τέλος ευχαριστούμε τον Γιώργο Γιαννακόπουλο, τον Στυλιανό Δερμιτζάκη, τον Ιωάννη Γιαννάκο, την Ντίνα και τη Σοφία Ντάβου του Αθανασίου για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Εκ του Δ.Σ. της Αδελφότητας Ραφταίων