Μεγαλειώδης εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αγ.Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου από Γορτυνία

Με μεγάλη επιτυχία και συγκλονιστική, για Ιούλιο μήνα, συμμετοχή κατοίκων της Αγ. Παρασκευής έγινε, την Τρίτη 11/7, η εκδήλωση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής», που ηγείται ο Γιάννης Σταθόπουλος, από Βαλτεσινίκο και Μυγδαλιά.

Στην κατάμεστη Κεντρική Πλατεία, ο Γιάννης Σταθόπουλος Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής 2024-19 και Υποψ. Δήμαρχος, παρουσίασε 71 υποψήφιες/ους, έκανε σύντομη αναφορά στα μεγάλα έργα της Δημαρχιακής του θητείας, ανέλυσε τεκμηριωμένα τις μεγάλες αποτυχίες της Δημοτικής αρχής Β. Ζορμπά, ιδιαίτερα στην καθημερινότητα των πολιτών, ανέλυσε τον Ανεξάρτητο από κόμματα χαρακτήρα της Δημοτικής Κίνησης, κατέθεσε τους βασικούς άξονες του Προγράμματος του για τις εκλογές του Οκτωβρίου και αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις της Αυτοδιοίκησης από το Κεντρικό κράτος.

Την εκδήλωση προλόγισε ο ηθοποιός Δημητρης Πιατάς, που έκανε ειδική αναφορά στην επιτυχία της Δημοτικής αρχής Σταθόπουλου να αποκτήσει τον «ΙΟΛΑ».

Σημειώνουμε μεταξύ εκατοντάδων πολιτών την παρουσία των πρ. Δημάρχων Μεταμόρφωσης Μιλτ. Καρπέτα, κατοίκου Αγ. Παρασκευής και Πεύκης Γ. Θεοδωρακόπουλου, του Αγιοπαρασκευιώτη πρ. βουλευτή Γ. Δημαρά, του Αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννακόπουλου, του Περιφερειακού Συμβούλου Γ. Μπαλάφα, του πρ. Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχου, πρ. Περιφερειακών Συμβούλων, πολλών προέδρων Συλλόγων και Συλλογικοτήτων της πόλης, πρ. Αντιδημάρχων και Δημ. Συμβούλων, Υποψ. Περιφερειακών Συμβούλων όπως και τους χαιρετισμούς του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτου κ. Διονυσίου Κατερίνα, Προϊσταμένου του Ναού Αγ. Παρασκευής και του πρ. Δημάρχου Αγ. Παρασκευής Λεον. Χατζηανδρέου.