Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ζητούν επιστροφή Τσίπρα

Αποδέκτης του μηνύματος ότι πρέπει να επιστρέψει άμεσα ο Αλέξης Τσίπρας στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έγινε ο βουλευτής Αρκαδίας, Γιώργος Παπαηλιού στο πλαίσιο συζήτησης που είχε με μέλη του κόμματος στην περιοχή του Άστρους Κυνουρίας.

«Έφυγε ο Τσίπρας και μας κλαίνε οι μαύρες ρέγκες. Πρέπει η ΚΟ του κόμματος να του ζητήσει να επιστρέψει», είπε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Παπαηλιού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή». Το ίδιο μέλος πρόσθεσε ότι «σέβομαι απόλυτα τον Στέφανο Κασσελάκη» αλλά όπως είπε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υποχωρήσει.

Πάντως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ να αναπτυχθεί μια δυναμική, η οποία να οδηγήσει σε ένα ευρύτερο μέτωπο προοδευτικών δυνάμεων, για να μπορέσει να αντιπαρατεθεί πολιτικά, αποτελεσματικά έναντι της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και αυτό πρέπει να το δούμε. Και από εκεί και πέρα, οι επιλογές προσώπων, επειδή έγινε λόγος και γι’ αυτές, θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηγεσία, το είπατε όλοι βέβαια. Βεβαίως και αρχή άνδρα δείκνυσι, συνεπώς όλα κρίνονται στην πράξη. Και κρίνονται – κακά τα ψέματα – εκ του αποτελέσματος».

Αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του βουλευτή Αρκαδίας σε ομάδες που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να λειτουργούν ως «κόμμα μέσα στο κόμμα».

«Οι ομάδες οι οποίες είχαν συγκροτηθεί, συνιστούσαν κόμματα μέσα στο κόμμα και αυτά τα κόμματα έκαναν τη μεγάλη ζημιά. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτούς που αποχώρησαν και συγκρότησαν τη Νέα Αριστερά. Γιατί φοβάμαι ότι αυτή η άσκηση, εντός εισαγωγικών, θα επαναληφθεί και τώρα».

Πηγή: enikos.gr