Η αίθουσα “Όμηρου Σταθόπουλου” στη Βυτίνα για άλλη μια φορά γέμισε ζωή και δράση, τόσο μέσα όσο και έξω, με όμορφα παιχνίδια, που πρόσφεραν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και γέλιου.
Έξω, οι πρόβες για την επερχόμενη παρέλαση στο πνεύμα των ημερών. Από την άλλη με το σκάψιμο και τον κομπρεσέρ, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη μαγεία της φύσης και τη σημασία της φροντίδας για το περιβάλλον. Και τι μπορεί να είναι πιο αναζωογονητικό από ένα παιχνίδι με το χώμα και το επιδαπέδιο φιδάκι;
Μέσα, η δημιουργικότητα και η φαντασία έφεραν νέες ευκαιρίες για μάθηση και διασκέδαση. Τα Lego ήταν η πύλη για ατελείωτες περιπέτειες και κατασκευές, ενώ ξεχωριστή θέση είχαν και η Μονόπολη, αλλά και οι βεντούζες.
Θερμά συγχαρητήρια στον δραστήριο Ομίλο Κυρίων Βυτίνας και σε όλους τους συντελεστές αυτής της υπέροχης εμπειρίας: τον Αποστόλη, τη Βασιλίνα, το Γιάννη, το Γιώργο, την Ευσταθία, τη Ζωή, τον Ηλία, τη Θεοδώρα, τη Σοφία και την Αλεξάνδρα. Με τη συνεισφορά και την αγάπη τους δημιούργησαν μια αξέχαστη ημέρα για τα παιδιά!
Π.Κ.





