Μια υπαίθρια σκηνή το προεκλογικό κέντρο του Γορτύνιου Γιάννη Κανελλάκη στο Περιστέρι! (ph)

Πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά ο γνωστός δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής Γιάννης Κανελλάκης,  ο οποίος έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Βούτση Γορτυνίας. Ο ίδιος σε αυτές τις εκλογές είναι υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Δυτικό Τομέα Αττικής

Δίπλα από το εκλογικό περίπτερο του κόμματος στο Περιστέρι ο ίδιος είχε φτιάξει το δικό του ξεχωριστό προεκλογικό γραφείο. Πρόκειται για μια σκηνή  “ντυμένη” με προεκλογικά του φυλλάδια και με μια σημαία του ΠΑΣΟΚ στη κορυφή! Όπως ήταν αναμενόμενο οι επισκέπτες έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκριζαν τη σκηνή, ενώ επεσήμαναν ότι για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής ” στήνει” το προεκλογικό του κέντρο σε υπαίθρια σκηνή. Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος δέχεται τους οπαδούς και φίλους του στα δύο παγκάκια της πλατείας!

Και όπως ανέφερε ο κ.Κανελλάκης: “Τώρα, αν η σκηνή θα…αντέξει από τους…οχτρους, θα το δείξει ο…χρόνος! Εμείς, πάντως, κι αν ακόμη μας…βομβαρδίσουν θα την ξανά στήσουμε, γιατί έχουμε την στήριξη και συμπαράσταση των πολιτών- ψηφοφόρων…!!! Και ο νοων νοειτω….!!!”