«Μουσικό Καραβάνι» – Συναυλία με τη «BRONZA BANDA» στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στη Δημητσάνα

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας παρουσιάζουν την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 (ώρα 21:00) τη συναυλία «Μουσικό Καραβάνι» με το παραδοσιακό συγκρότημα χάλκινων οργάνων «BRONZA BANDA», στο Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στη Δημητσάνα.

Μέσα από σκοπούς και τραγούδια του ελληνικού και βαλκανικού παραδοσιακού, καθώς και έντεχνου ρεπερτορίου σε διασκευές για χάλκινα, το κοινό θα παρασυρθεί με το «Μουσικό Καραβάνι» σε μια μοναδική, καλοκαιρινή, μελωδική απόδραση.

Το παραδοσιακό συγκρότημα χάλκινων οργάνων «BRONZA BANDA» αποτελείται από μια παρέα καλλιτεχνών, με ιδρυτικά μέλη τον Δημητσανίτη Φώτη Βελισσαρόπουλο και τον Μιχάλη Κυπριανού, που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών ως χοροδιδάσκαλοι ελληνικών παραδοσιακών χορών και μουσικοί. Η αγάπη και το μεράκι τους για την ελληνική παραδοσιακή μουσική τους ώθησε να δημιουργήσουν ένα παραδοσιακό συγκρότημα χάλκινων οργάνων, που ξεσηκώνει το κοινό με ακούσματα ελληνικού και βαλκανικού ρεπερτορίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΙΟΠ | Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, Δημητσάνα 220 07

Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας

Αγίου Κωνσταντίνου 57, Αθήνα 104 37

Τ: 27950 32111 | www.spkd.gr