Ο Δημ. Σύμβουλος  Μπάμπης Γεωργακόπουλος στο Συνδυασμό Γιάννη Θεοδωρακόπουλου

Από το Γραφείο Τύπου του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου εκδόθηκε δελτίο τύπου που μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Η νέα παράταξη του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στο δήμο Γορτυνίας ενισχύεται συνεχως και ήδη πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις. Έχοντας ενα διαφορετικό πνεύμα ανοίγει νέους ορίζοντες για τον τόπο μας. Εντύπωση προκάλεσε όχι μόνο το γεγονός της μεγάλης συγκέντρωσης που πραγματοποίησε μέσα στον καύσωνα στα Τρόπαια, αλλά ότι εκεί παρουσίασε πρώτα από όλους ένα πληρέστατο πρόγραμμα με πολλές καινοτόμες προτάσεις.

Τη συνεργασία του με τον οικονομολόγο-δημοσιογράφο και πρώην δήμαρχο Πεύκης, ανακοίνωσε ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Γεωργακόπουλος, με ανάρτησή του στα  social media, μια ανάρτηση την οποία ακολούθησαν πολλά, πάρα πολλά  σχόλια.

Με το λιτό τρόπο, που τον χαρακτηρίζει, έγραψε:

«Η υποψηφιότητα μου στις επόμενες Δημοτικες Εκλογές ύστερα από διαλόγους κ τρόπους αντιμετώπισης των σοβαρών προβλημάτων με οδηγεί στην συνεργασία με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο Καλώ λοιπόν όσους θέλουν να αλλάξουμε τα πράγματα και να βάλουμε ένα λιθαράκι ως Δημοτική αρχή να συστρατευτουν με το καινούριο. Ως γνώστης πλέον των προβλημάτων καθημερινότητας θα κάνω το παν για το καλύτερο για τον τόπο μας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους άλλωστε όλοι με τον τρόπο μας για το καλό του τόπου αγωνιζόμαστε».

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος καλωσορίζοντας τον Μπάμπη στη νέα δημοτική παράταξη  ανέφερε:  «Στην πρώτη του θητεία ως δημοτικός σύμβουλος ξεχώρισε αμέσως. Βαθύς γνώστης των θεμάτων της πρωτογενούς οικονομίας και όχι μόνο θα βοηθήσει να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Η θέση του είναι στην πρώτη γραμμή δράσεων και πρωτοβουλιών».