Ο Δήμος Γορτυνίας επεκτείνει το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης ενημέρωσε για την επέκταση των υπηρεσιών του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι», λόγω του κορονοϊού, παρέχοντας έτσι βοήθεια σε ηλικιωμένα άτομα ή σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης για πολλές και διαφορετικές ανάγκες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Στάθη Κούλη : 

Συνδημότισσες & συνδημότες, 

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η νέα κατάσταση λόγω του κορωνοϊού, ο Δήμος Γορτυνίας επεκτείνει τις υπηρεσίες του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι», παρέχοντας βοήθεια σε ηλικιωμένα άτομα ή σε όσους/ες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης για πολλές και διαφορετικές ανάγκες τους. 

Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα που ακολουθούν και το προσωπικό του Δήμου θα αξιολογεί το αίτημα και θα δίνει λύσεις σε θέματα, όπως αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, επείγουσες συναλλαγές με το δημόσιο κ.α. 

 

   ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ    ΤΗΛΕΦΩΝΟ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 
   ΛΑΓΚΑΔΙΑ (εξυπηρετούνται οι Δ.Ε. Λαγκαδίων & Ηραίας)     2795360-510  Γιαννακοπούλου Μαρία – Μουργελά Νίκη 
  ΒΥΤΙΝΑ  (εξυπηρετούνται οι Δ.Ε. Κλείτορος, Βυτίνας, Δημητσάνας, Τρικολώνων)     2795360-100  Πρώιμου Δήμητρα – Βασιλοπούλου Ασήμω 
  ΤΡΟΠΑΙΑ  (εξυπηρετούνται οι Δ.Ε. Τροπαίων & Κοντοβάζαινας)     27970-22700  Γαβρά Χαραλαμπία – Χουντή Ασημίνα – Παναγοπούλου Αικατερίνη  

 

Επιπλέον για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2795360-330 στην έδρα του Δήμου, στη Δημητσάνα. 

Τέλος, διαθέσιμα είναι και τα τηλέφωνα των: 

  1. Δημάρχου Γορτυνίας, Ευστάθιου ΧαρΚούλη : 6977615011, 
  1. Αντιδημάρχου Γορτυνίας (υπεύθυνος για θέματα υγείας), Καζά Δημήτριου : 6936947007 και 
  1. Αντιδημάρχου Γορτυνίας (υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας), Παναγιωτακόπουλου Ιωάννη : 6948403750.  

Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Γορτυνίας φροντίζει ώστε να δίνονται λύσεις σε καθημερινά σας προβλήματα, και σας ζητά να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις προς όφελος της υγείας όλων!!! 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΥΛΗΣ