Ο νέος Κοινοτάρχης Μοναστηρακίου μετά από κλήρωση!

Η μάχη της ισοψηφίας στο Μοναστηράκι μεταξύ των συνδυασμών Ευσταθίου Κούλη και Παναγιώτη Μέγα, καθώς ισοψήφισαν με 69-69 ψήφους, κρίθηκε στο Πρωτοδικείο με κλήρωση, προκειμένου να αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας.

Έτσι η τύχη ευνόησε τον συνδυασμό του εκλεγέντος Δημάρχου Ευστάθιου Κούλη και Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητος εκλέγεται ο πλειοψηφίσας από τον συνδυασμό του Στυλιανός Πατέλης.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα στο Μοναστηράκι έχουν ως εξής: Με συνδυασμό Ε. Κούλης: Στυλιανός Πατέλης 32, Αγγελική Αναγνωστοπούλου 31 (σύνολο συνδυασμού: 69). Με συνδυασμό Π.Μέγα: Πέτρος Πετρόπουλος 53, Μουρούτης Θεόδωρος 12 (σύνολο συνδυασμού: 69). Από τα παραπάνω εξάγεται το συμπέρασμα ότι στον συνδυασμό του Ε.Κούλη 6 ψηφοδέλτια ήταν χωρίς σταυρό στους υποψηφίους Προέδρους και στον συνδυασμό του Π.Μέγα 4.

** Στο φύλλο της εφημερίδος “Γορτυνία” που κυκλοφορεί δείτε τα ονόματα των Προέδρων σε ΟΛΕΣ τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας και Δ.Ε. Γόρτυνος Μεγαλόπολης, μαζί με τους σταυρούς των υποψηφίων!