Ο Σεβ.Μητροπολίτης κ.Νικηφόρος στη Ζώνη Γορτυνίας

Ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε την Κυριακή 09/07/2023 στο χωριό μας. Μια ξεχωριστή θεία λειτουργία στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου και μια καλή παρέα στην συνέχεια!!!

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Νικηφόρος χοροστάτησε στην εκκλησία του χωριού μας. Παραβρέθηκαν οι περισσότεροι από τους  λιγοστούς κατοίκους αλλά και φίλοι από την Μεγαλόπολη.Παρών και ο εφημέριος του ναού μας π. Αδάμ με την δική του συμμετοχή.

Ο Μητροπολίτης μίλησε για την σημαντική ανάγκη οι άνθρωποι που παραμένουν στα χωριά να ομονοούν και να συνεργάζονται, να μετέχουν στις λειτουργίες των εκκλησιών, να στηρίζουν τους ιερείς για να μπορέσουν να παραμένουν στις θέσεις τους. Επαίνεσε τον π. Αδάμ και την εκκλησιαστική επιτροπή για την άψογη εικόνα την οποία έχει ο ναός μας, καθαρός και φροντισμένος.

Μετά την θεία λειτουργία και την αρτοκλασία, καφεδάκι και όμορφοι μεζέδες μας περίμεναν στην αίθουσα στα ΑΛΩΝΙΑ. Στον φιλόξενο και οικείο χώρο του συλλόγου μας, χαλαρά και σε μια φιλική ατμόσφαιρα αξιοποιήσαμε τον χρόνο μας και γευθήκαμε νόστιμα φαγητά και γλυκά.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ