Με ιδιαίτερη χαρά, η ecinisi.gr Sports Academy ανακοίνωσε ότι ο ταλαντούχος Έλληνας οδηγός αγώνων, Τζωρτζ Σεμπάστιαν Παυλόπουλος του Δημητρίου, υπέγραψε συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια ομάδα STEP Sports Management, η οποία κυριαρχεί στα Πρωταθλήματα Φόρμουλα 4 Δανίας και Σκανδιναβίας. Έτσι, το 2025 θα τον βρει να αγωνίζεται με το νικηφόρο μονοθέσιο της ομάδας στις πίστες της Δανίας και της Σουηδίας, διεκδικώντας νέες διακρίσεις.
Ο νεαρός οδηγός, με ρίζες από το ιστορικό Βαλτεσινίκο Αρκαδίας, είναι εγγονός του Γεωργίου Παυλόπουλου και συνεχίζει μια πορεία που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα. Είναι μόλις 14 ετών, άριστος μαθητής της Β’ Γυμνασίου. Με επιδόσεις που εντυπωσιάζουν τόσο στις πίστες όσο και στις ακαδημαϊκές του σπουδές, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Τα τελευταία χρόνια, η ecinisi.gr Innovation Group μέσω του κλάδου ecinisi.gr Sports Academy, έχει τη χαρά να στηρίζει τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Έλληνα οδηγό αγώνων Τζωρτζ Σεμπάστιαν Παυλόπουλο στην προσπάθειά του να εξελιχθεί στο άθλημα που αγαπά και στο οποίο αποδεικνύει κάθε χρόνο πως διατηρεί σοβαρές προοπτικές για παγκόσμια διάκριση. Πρόκειται για αθλητή και μαθητή φαινόμενο, με κορυφαίες αθλητικές και ακαδημαϊκές επιδόσεις. Τώρα η ecinisi.gr είναι σε αναζήτηση συνεργατών χορηγών για να στηρίξουν από κοινού τη νέα αυτή προσπάθεια στις πίστες της Δανίας και της Σουηδίας, η οποία έχει ετήσιο κόστος για τον οδηγό περίπου 150.000 ευρώ.
Μεσοπρόθεσμος στόχος του εγχειρήματος είναι να βγάλει επιτέλους η χώρα μας έναν οδηγό επιπέδου Φόρμουλα 1, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Στην περίπτωση επιτυχίας του εγχειρήματος, τα οφέλη για τους Χορηγούς που θα έχουν στηρίξει την προσπάθεια θα είναι τεράστια.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενό του βήμα!
**Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν αυτή τη σπουδαία προσπάθεια του Τζωρτζ Σεμπάστιαν Παυλόπουλου, μπορούν να επικοινωνήσουν με την εφημερίδα «Γορτυνία» ώστε να τους φέρουμε σε επαφή.
Ε.Μ.