Οι πρόσφατες δραστηριότητες των Αρκάδων Ζωγράφου (ph)

Ο Σύνδεσμος Αρκάδων Ζωγράφου «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε συνεργασία με το Παράρτημα Ζωγράφου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Η Παναθηναϊκή», διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις το τελευταίο δίμηνο, προσφέροντας ποικιλία δράσεων για τα μέλη και τους φίλους τους.

  • Το Σάββατο 9 Μαρτίου, γιορτάζοντας την Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη χοροεσπερίδα στο Κέντρο “Αρχοντικό του Σαράντη” με τον Τροπαιάτη Καλλιτέχνη Μπάμπη Τσέρτο και τους συνεργάτες του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε και η κοπή πίτας των δύο Συλλόγων.
  • Από τις 2 έως τις 9 Απριλίου, μέλη μας απόλαυσαν μια αξέχαστη 8ήμερη εκδρομή στη νοτιοδυτική Ευρώπη, εξερευνώντας την Ιβηρική χερσόνησο και τις ομορφιές της Πορτογαλίας.
  • Στις 15 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο με τίτλο «Τεχνοτροπίες και μεικτές τεχνικές σε διάφορα αντικείμενα», όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν και να δημιουργήσουν με νέες καλλιτεχνικές τεχνικές.
  • Στις 27 Απριλίου, διοργανώθηκε μια όμορφη μουσική βραδιά στο χώρο αναψυχής «Αρχιτεκτονική» Ζωγράφου, με χορό και παλιά τραγούδια των δεκαετιών ’60 και ’70, από τον γνωστό καλλιτέχνη Τέρη Ιερεμία (σύμβολο του συγκροτήματος Charms), με σύζυγο από Στεμνίτσα.
  • Στις 6 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρώτων βοηθειών από έμπειρη εκπαιδεύτρια του Ερυθρού Σταυρού, παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις στους συμμετέχοντες.
  • Στις 14 Μαΐου, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη μας συμμετείχαν στον εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντος Πολιούχου Ζωγράφου, όπου εφέτος εξετέθη για προσκύνημα Απότμημα χείρας του Αγίου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, το οποίο συνόδευε ο Αρκάς Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, χοροστατήσας των πανηγυρικών Ιερών Ακολουθιών στον εορτάζοντα Ναό, όπου προϊστάμενος είναι ο Γορτύνιος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαρ. Πανόπουλος.
  • Στις 17 Μαΐου, διοργανώθηκε μουσική συνάντηση για τους τρόφιμους της Στέγης Πρόνοιας Γερόντων του άνω Ναού, όπου παραδόθηκε και επιταγή για την αγορά τροφίμων, ενισχύοντας τους συνδημότες μας με πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος – Κων/νος Καλύβας

Σεμινάριο εκπαιδευτικών προγραμμάτων πρώτων βοηθειών
Μουσική συνάντηση για τους τρόφιμους της Στέγης Πρόνοιας Γερόντων Αγ.Θεράποντα
Εκδρομή Αρκάδων Ζωγράφου