Ολοκληρώθηκε ένα μοναδικό Φεστιβάλ Τέχνης στα σοκάκια της Καρύταινας! (ph-video)

Μια γλυκιά κούραση κι ένα πλατύ χαμόγελο, μας συνοδεύουν σήμερα ύστερα από την προετοιμασία και την υλοποίηση του Φεστιβάλ Τέχνης στην Καρύταινα!!

Όμορφα λόγια, ζεστά βλέμματα, νέοι φίλοι, συναντήσεις με τους παλιούς!

Και τα σοκάκια!!!! Ω!!! Τα σοκάκια γέμισαν ξανά ζωή!

Και τρεχαλητα και χάχανα κι ανταμωσες πολλές κι αγκαλιές περισσότερες κι ομορφιά και τέχνη και δημιουργίες μοναδικές!!!

Και κεράσματα και μελωδίες και τραγούδια και χοροί και χαρά, μεγάλη χαρά! Κι ελπίδα, να ξαναζωντανέψει τούτος ο τόπος, ο ξακουστός κι ο πανέμορφος!!!!

Κανείς δεν ήθελε να τελειώσει αυτό το φεστιβάλ που οι νεότεροι απόλαυσαν και οι παλαιότεροι είχαν θύμησες από τα νιάτα τους . Τότε που η Αγορά της Καρυταινας έσφιζε από ζωή!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας,που με αφοσίωση και ξεπερνώντας συχνά τον εαυτό τους, αφιερώνοντας τον χρόνο που κανονικά θα έπρεπε να ξεκουράζονται, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν το Φεστιβάλ Τέχνης.

Ευχαριστούμε πολύ τους Καρυτινούς και τους φίλους της Καρυταινας που βρέθηκαν εδώ τις τελευταίες ημέρες, ενθουσιάστηκαν με τις ιδέες μας, συναισθανθηκαν τον κόπο και τις ευθύνες μας κι έγιναν κι αυτοί ακούραστοι βοηθοί μας!!!

Όσο για τα παιδιά, τι να πούμε!!!!!

Μας συγκινούν, μας εκπλήσσουν και μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι!!!

Το μεγαλύτερο όμως μπράβο κι ευχαριστώ ανήκει στους καλλιτέχνες που πήραν μέρος στο Φεστιβάλ!!!

Άνθρωποι υπέροχοι!!! Δημιουργικοί, ταλαντούχοι, γενναιόδωροι!!

Ανταποκρίθηκαν άμεσα και με μεγάλο ενθουσιασμό στο κάλεσμα μας. Γίναμε αμέσως μια συντροφιά με κοινό σκοπό: Να ομορφαίνουμε τις μέρες μας! Με τα έργα τους, τις φωνές, τα λόγια, τις μελωδίες τους, φώτισαν κι ομορφηναν τον τόπο και τις ψυχές μας!!

Η Πέγκυ Μπρούσαλη, από την ΕΡΑ Τρίπολης φρονισε το Φεστιβάλ μας να τύχει πανελλήνιας προβολής και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για αυτό.

Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς, όλους τους κατοίκους και επαγγελματίες της Καρυταινας και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καρύταινας κο Ιατρόπουλο Πέτρο, που συμμετείχαν ο καθένας με τον τρόπο του σε αυτό μας το τόλμημα, καθώς και τον σύλλογο “Θ. Κολοκοτρώνης” για την πρωτοβουλία να προβάλει και να επικοινωνήσει τις εκδηλώσεις μας.

Για το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου “Κοινόν Καρυτινων”,

η πρόεδρος

Ελένη Κουσκουρελου

Δείτε φωτογραφίες και video

   

https://www.facebook.com/100009508914188/videos/pcb.4012404832419774/3580616922162117

 

https://www.facebook.com/100009508914188/videos/pcb.4012404832419774/7027135307320903