Πάνδημη η κηδεία του Γορτύνιου Νίκου Δούρου στην Πάτρα

@Eφημερίδα “Γορτυνία” – www.e-gortynia.gr

Εκατοντάδες κόσμου κατέκλυσαν εχθές τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών για να αποτίσουν φόρο τιμής στον καταξιωμένο επιχειρηματία Νίκο Θ. Δούρο από την Κοντοβάζαινα, ιδρυτή της γνωστής βιομηχανίας ενδυμάτων “DUR Α.Ε.” Δεκάδες τόσον τα ψηφίσματα φορέων της πόλεως, όσο και τα στεφάνια που κατατέθησαν φορέων της πόλεως, όπου είχε αφήσει επιτυχώς το στίγμα του.

Της νεκρωσίμου ακολουθίας προέστη ο Αρκάδας Μητροπολίτης Πατρών π.Χρυσόστομος, βοηθούμενος από πλειάδα ιερέων. Τον αποχαιρέτησαν με λίαν συγκινητικά λόγια, αναφερθέντες στην πολυσχιδή προσωπικότητά του και την προσφορά του στα Πατρινά δρώμενα ο Σεβ. Μητροπολίτης Χρυσόστομος, ο γιος του Θεόδωρος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας DUR, o Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων κ.α.

Την γενέτειρά του Κοντοβάζαινα εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βασίλης Γούβης με κατοίκους, ενώ παρευρέθηκε σύσσωμο και το Δ.Σ. του Γορτυνιακού Συνδέσμου Πατρών, με τον Επίτιμο Πρόεδρό του Ιατρό Γεώργιο Β. Κακούρη, ως και όλη σχεδόν τη Γορτυνιακή παροικία της πόλεως.

Η σορός του ενταφιάσθηκε στο Α’ Νεκροταφείο της Πάτρας.