Πανηγύρι στο Μπουλιάρι Τροπαίων παρουσία Προκόπη Παυλόπουλου

Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε η γιορτή της Αγίας Άννας στο Μπουλιάρι Γορτυνίας. Μεγάλη τιμή για το χωριό μας ήταν η παρουσία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Ευστάθιο Κούλη.

Τον κ. Παυλόπουλος υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπουλιαρωτών Μπαλάσης Νικόλαος, ο οποίος απηύθυνε το καλωσόρισμα-χαιρετισμό και του χάρισε μια εικόνα της Αγίας Άννας. Ο κ. Παυλόπουλος, όπως πάντα, καταδεκτικός, χαρούμενος χαιρέτισε πολλούς και φωτογραφήθηκε με πολλούς. Απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους νέους σε σχέση με την πατρίδα μας. Του άρεσε ιδιαίτερα η θέα του χωριού βλέποντας αφ’ υψηλού όλη  τη Λίμνη του Λάδωνα.

Πολλοί ήταν οι προσκυνητές της, παρά το ότι ήταν εργάσιμη μέρα και λόγω καύσωνα. Πολλοί παραβρέθηκα και στον Εσπερινό, τον οποίο τίμησε με την παρουσία του ο Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας και Πρόεδρος της παράταξης «Κραυγή της Γορτυνίας» κ. Αγγελής  Πετρόπουλος και ανήμερα μας τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Πάικος Αναγνωστόπουλος. Παρευρέθηκε και ο ευεργέτης του χωριού  μας, κάτοικος Αυστραλίας, κ. Γεώργιος Ευσταθίου Τσίρμπας, στον οποίο ο Σύλλογός μας απένειμε Αναμνηστική πλακέτα.

Τη διασκέδαση είχε αναλάβει η ορχήστρα Πάνου Ηλιόπουλου, Αγγελή Τσίρμπα, Μαρίας Δελή. Παρ’ όλον τον καύσωνα ο χορός κράτησε αρκετές ώρες.

-Να γνωρίσουμε στους συμπατριώτες μας που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ότι άρχισε η αγιογράφηση του Ι. Ναού της Αγίας Άννας του χωριού μας.