Πένη Μπέτσα: Η μοναδική γυναίκα και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας!

Μετά τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Τρίπολης όπως φαίνεται μόλις μια γυναίκα καταφέρνει να εκλεγεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας, καθώς ο κ.Μέγας – όπως μας δήλωσε – πρόκειται να κρατήσει την έδρα στην Δημοτική Ενότητα Βυτίνας και δεν εκλέγεται η Ηλιοπούλου – Καλδή Νίκη του Σωτηρίου, που ήρθε πρώτη σε σταυρούς.

Το γυναικείο φύλλο λοιπόν θα εκπροσωπείται πάλι με μια μόλις γυναίκα και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας. Κάτι που επαναλαμβάνεται καθώς και την προηγούμενη χρονική περίοδο (2019-2023) συνέβη το ίδιο και μάλιστα με το ίδιο πρόσωπο!

Πρόκειται για τη δραστήρια Αντιδήμαρχο Πένη Μπέτσα από τη Δημοτική Ενότητα Λαγκαδίων. Η ίδια μάλιστα κατάφερε να βγει ανάμεσα στους πρώτους σε σταυρούς Δημοτικούς Συμβούλους, λαμβάνοντας 723 ψήφους.

Η Πένη Μπέτσα αυτήν την περίοδο παραμένει Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Γορτυνίας, Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) καθώς και Αντιπρόεδρος Σχολικών Επιτροπών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ίδια είναι μόλις 30 ετών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Λαγκάδια. Παράλληλα, είναι πτυχιούχος Ιστορικός- Αρχαιολόγος με μεταπτυχιακό στην Επιχειρηματικότητα και Διακυβέρνηση.