Περιφέρεια Πελοποννήσου: Συμβάσεις για νέα έργα στην Αρκαδία

Συμβάσεις για σειρά έργων στην Αρκαδία, συνολικού προϋπολογισμού 1.383.694,37 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τρίτη 30 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε εργολαβικό συμφωνητικό για την με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ συντήρηση του εθνικού δρόμου Τρίπολη – Πύργος, στο τμήμα από Κάψια έως Καρκαλού.

Υπέγραψε επίσης, με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο, τρεις προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν η μία στην με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ αντικατάσταση και αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης στους Χράνους, η δεύτερη στο με ίδιο προϋπολογισμό έργο προμήθειας χλοοτάπητα για το δημοτικό στάδιο Μεγαλόπολης και η τρίτη στην με προϋπολογισμό 35.000 ευρώ περίφραξη και διαμόρφωση του χώρου του θεάτρου στην Γέφυρα.

Τέλος, ο Π. Νίκας υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση προϋπολογισμού 24.694,37 ευρώ για την ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δρόμου Πελετά – Βλησιδιά καθώς και μία ακόμα σύμβαση για την προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος με προϋπολογισμό 24.000 ευρώ.

Δελτίο Τύπου Περιφέρειας