Περιφερειακός Σύμβουλος εκλέχθηκε ο Γιάννης Νικολάου – Ευχαριστήριο μήνυμα

Νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας εκλέχθηκε ο Ιωάννης Νικολάου, καθώς ο συνδυασμός “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ” του Δημήτρη Κουτσούλη έλαβε μία από τις 6 έδρες με ποσοστό 13,62%. Ο Γιάννης Νικολάου ήρθε πρώτος στο συνδυασμό καταφέρνοντας να ξεπεράσει τους 3.000 ψήφους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος μάλιστα έχει στενούς δεσμούς με τη Γορτυνία καθώς ως Αστυνομικός είχε υπηρετήσει ένα χρονικό διάστημα και στο Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδίων, ενώ και η σύζυγός του έχει καταγωγή από Λαγκάδια και Νυμφασία.

Ο Γ.Νικολάου μετά την εκλογή του απεύθυνε το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα:

“Το πρώτο μου ταξίδι στον χώρο της Αυτοδιοίκησης ήταν γεμάτο μοναδικές εικόνες, πολύτιμες εμπειρίες και ανθρώπινες γνωριμίες. Δεν σας κρύβω ότι κοπίασα αλλά απόλαυσα αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι το οποίο στο τέλος μου επεφύλαξε ένα μεγάλο και θετικό αποτέλεσμα.

Νιώθω ευγνώμων για όσους Αρκάδες με εμπιστεύτηκαν και με ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές. Αυτή τη στήριξη και την εμπιστοσύνη δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Περιφερειακών Εκλογών και την 1η θέση που κατέλαβα στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε.Αρκαδίας ( 3026 σταυροί ) θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους εξής:

– Όλους τους πολίτες της Αρκαδίας που συμμετείχαν στις εκλογές και προσήλθαν την 8η Οκτωβρίου 2023 στις κάλπες με απόλυτη ηρεμία και με τον πολιτικό πολιτισμό που επιβάλλει η ιστορία και η παράδοση του τόπου μας.
– Όλες τις Παρατάξεις και τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους που με την παρουσία τους εξασφάλισαν ένα ήρεμο προεκλογικό σκηνικό χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και χωρίς – εκτός των ορίων – διαπληκτισμούς.
– Τον Επικεφαλής της Παράταξής μας “Πελοπόννησος Αφετηρία Ζωής” Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Κουτσούλη για την τιμή που μου έκανε και με συμπεριέλαβε στο αξιόλογο ψηφοδέλτιό του, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αλλά και για τα ξεκάθαρα λόγια του που μας ενέπνευσαν για να μπούμε δυναμικά σε αυτό τον εκλογικό αγώνα.
– Όλους τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιό της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που κάναμε αλλά και για το θετικό αποτέλεσμα που φέραμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ βγάζοντας την μία έδρα ( από τις τρεις του Συνδυασμού μας ) στην Αρκαδία.
– Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φίλους μου και τους συνεργάτες μου που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια αλλά και την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου υποστηρίζοντας σθεναρά τις επιλογές μου.
Φίλες και φίλοι,
Από την 1/1/2024 ως Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου ( Π.Ε. Αρκαδίας ) δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να σας εκπροσωπήσω επάξια στο Ανώτατο Όργανο της Περιφέρειας. Στόχος μου θα είναι πάντα η πρόοδος και η ευημερία όλων των πολιτών της Αρκαδίας.
Απόφασή μου είναι να κινούμαι πάντοτε με σεμνότητα, σοβαρότητα, συνέπεια, αξιοπρέπεια, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το θεσμικό ρόλο που θα αναλάβω.
Σε όλες τις κινήσεις που θα κάνω θα έχω πάντα ως βασικό άξονα τη δημιουργία ενός κλίματος περιφερειακής συνείδησης που θα επιτρέψει στην Πελοπόννησο να μπει σε τροχιά ισόρροπης ανάπτυξης αναδεικνύοντας – με σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες – όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα την κάνουν να γίνει…αφετηρία ζωής!
Σας ευχαριστώ θερμά όλους”